- Poruka
- 128
Koje su to osnovne stvari koje muskarac treba pruziti zeni kako bi se osecala posebnom i voljenom, a koje na kraju krajeva i zasluzuje? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osnovno mi je da ono sto prica zaista i misli. Da se osecam komotno, ususkano i sigurno kraj njega. Da ne moram da trosim enrgiju na igrice i razmisljam sta je pisac hteo da kaze.Koje su to osnovne stvari koje muskarac treba pruziti zeni kako bi se osecala posebnom i voljenom, a koje na kraju krajeva i zasluzuje?![]()
Osnovno mi je da ono sto prica zaista i misli. Da se osecam komotno, ususkano i sigurno kraj njega. Da ne moram da trosim enrgiju na igrice i razmisljam sta je pisac hteo da kaze.
Koje su to osnovne stvari koje muskarac treba pruziti zeni kako bi se osecala posebnom i voljenom, a koje na kraju krajeva i zasluzuje?![]()
samarchitj pre nego zasluziKoje su to osnovne stvari koje muskarac treba pruziti zeni kako bi se osecala posebnom i voljenom, a koje na kraju krajeva i zasluzuje?![]()
Dobar seks, a onda ove romanticne baljezgarije.
Koje su to osnovne stvari koje muskarac treba pruziti zeni kako bi se osecala posebnom i voljenom, a koje na kraju krajeva i zasluzuje?![]()
Osnovno mi je da ono sto prica zaista i misli. Da se osecam komotno, ususkano i sigurno kraj njega. Da ne moram da trosim enrgiju na igrice i razmisljam sta je pisac hteo da kaze.
takvi u u deficituvecina ljudi bar u pocetku prica ono sto misli da zelis cuti,
Dobar seks, a onda ove romanticne baljezgarije.
Ljubav, paznju, razumevanje
iste koje zena treba da pruzi muskarcu
Pa erotska energija i seks se podrazumevaju. Inace bi pricali o prijateljstvu.
odkud znam
svako bira za sebe
za mene je dobar segz iskrenost odanost i paznja npr
a sta to znaci, da ljudi sa niskim libidom su prijatelji?
vec dva slicna odgovora
zandeli pogresne poznaje
- - - - - - - - - -
:
odkud znam
svako bira za sebe
za mene je dobar segz iskrenost odanost i paznja npr
- - - - - - - - - -
a sta to znaci, da ljudi sa niskim libidom su prijatelji?
postoje parovi kojima sex nije toliko bitan
zendeli vas odlicno poznaje![]()
Pa erotska energija i seks se podrazumevaju. Inace bi pricali o prijateljstvu.
Ja sam napisala DOBAR seks, a ne seks i tu postoji RAZLIKA.
Erotsku energiju mozes da imas i izmedju priajtelja.
Je l neko pomenuo novac ili (opet) moram da budem prva?![]()
...stavljam sto dindži da će keš kao odgovor isplivati već na prvoj strani...![]()
jes velika je razlika
da al su mahom onda i prijatelji sa benefit![]()