Sta svaka zena treba da precuti o bivsem partneru?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Iako se u svakoj novoj vezi priča o onoj staroj, postoje stvari koje ipak treba da prećutimo.

Sasvim je normalno da se kroz priču o prošlosti takođe upoznajemo s novim partnerom, ali to nipošto ne znači da treba reći baš sve. Evo liste nekoliko stvari koje definitivno treba prećutati.

1. "Njega su svi voleli"

Možda su tvog bivšeg svi obožavali, ali nemoj previše da ga hvališ pred sadašnjim. Ne želiš da on misli kako mora da se takmiči s njim.

2. "Slomio mi je srce"

Svako zna da nijedan raskid nije prijatan, a stalnim naglašavanjem toga kako ti je slomio srce, novom partneru vrlo lako možeš da ostaviš utisak da još uvek patiš. Ako već moraš da kažeš tako nešto, seti se da je to prošlost.

3. "On je zarađivao više od tebe"

Ljudi su posebno osetljivi kad je u pitanju novac, posebno muškarci. Zašto bi mu onda ostavljala utisak kao smatraš da on nije sposoban da se brine o vama? To je dovoljan razlog zašto i takvu informaciju definitivno treba da prećutiš.

4. "Bio je dobar u krevetu"

Još jedna tema zbog koje bi se tvoj sadašnji partner mogao osećati nesigurno, jer će mu se javiti osećaj kao da mora da se takmiči. Čak i ako insistira da mu kažeš, odluči se na diplomatski odgovor da je bilo kao i u svakoj vezi - dobrih i loših trenutaka. Sve ostalo je previše informacija.

/copy/

-----------------------------------------------------------

Ja znam da ima jois stvari koje treba da se precute, a vi? z;)

Iako se u svakoj novoj vezi priča o onoj staroj, postoje stvari koje ipak treba da prećutimo.

Sasvim je normalno da se kroz priču o prošlosti takođe upoznajemo s novim partnerom, ali to nipošto ne znači da treba reći baš sve. Evo liste nekoliko stvari koje definitivno treba prećutati.

1. "Njega su svi voleli"

Možda su tvog bivšeg svi obožavali, ali nemoj previše da ga hvališ pred sadašnjim. Ne želiš da on misli kako mora da se takmiči s njim.

2. "Slomio mi je srce"

Svako zna da nijedan raskid nije prijatan, a stalnim naglašavanjem toga kako ti je slomio srce, novom partneru vrlo lako možeš da ostaviš utisak da još uvek patiš. Ako već moraš da kažeš tako nešto, seti se da je to prošlost.

3. "On je zarađivao više od tebe"

Ljudi su posebno osetljivi kad je u pitanju novac, posebno muškarci. Zašto bi mu onda ostavljala utisak kao smatraš da on nije sposoban da se brine o vama? To je dovoljan razlog zašto i takvu informaciju definitivno treba da prećutiš.

4. "Bio je dobar u krevetu"

Još jedna tema zbog koje bi se tvoj sadašnji partner mogao osećati nesigurno, jer će mu se javiti osećaj kao da mora da se takmiči. Čak i ako insistira da mu kažeš, odluči se na diplomatski odgovor da je bilo kao i u svakoj vezi - dobrih i loših trenutaka. Sve ostalo je previše informacija.

/copy/

-----------------------------------------------------------

Ja znam da ima jois stvari koje treba da se precute, a vi? z;)

ima

da je bivši
a)imao veću alatq
B) da je bio kavaljer i svuda to pokazivao..mada ovo može da posluži kao mera za opomenu
c) da je qpovao poklone iznenadjenja na mesečnom nivou ( ili ovo ne treba prećutati? )
d) da je mogao barem 3x za notj :prstic:

...Ne osecam potrebu da pricam o bivsim partnerima, niti da postavljam pitanja o bivsim partnerkama sadasnjem partneru...Mislim da je svaka prica koja izlazi iz okvira elementarnih podataka suvisna i nepotrebna, te da samo moze da bude kontraproduktivna...Deljenje iskustvenih dozivljaja i osecanja koji su deo nase proslosti je sasvim drugi momenat i ne podrazumeva konkretna imena i situacije...

Bas me tema podseti na prijateljicu sa posla i njen odnos prema ovome od pre nekoliko meseci.
Ona je kao svaka normalna razumna zena izbegavala price o bivsim, pogotovo o nekim intimnostima koje je nekad delila sa njima. A onda joj je dosadilo da samo njen muz ima proslost, da se seca najboljih u seksu, najduzih noga, najtvrdjih sisa, najboljih o. i sl. pa je pocela da izvlaci iz secanja davno zaboravljene likove pa ih pocela ozivljavati pricom o njihovim vestinama u krevetu, o njihovoj ljubavi, letovanjima i sl. Posle par pricica iz njene proslosti gospodin malo ohladio od svojih, naprasno prestao da je maltretira avetima proslosti iz mladosti.

Koliko god zena ne treba da mlati o ovim glupostima iz proslosti ne treba ni muskarac.

Ju sto ste mi naivne i nevine, a ja znam da ne postoji NI JEDAN JEDINI MUSKARAC koji nije zenu ispitivao o njenom bivsem......

...Naivna i nevina nisam preko 20 godina, ali nikada nisam bila, niti sam poslednjih 20 godina sa partnerom koji me je ispitivao o proslosti, sto ni sama nikada nisam cinila...Cemu isledjivanje, nesigurnost, poredjenja, ego trip-ovi?...Proslost treba da ostane to sto jeste...Nema razloga da me interesuju detalji o bivsim vezama sadasnjeg partnera i vice versa...Covek, sa iskustvima koja su ga oblikovala, moze se upoznati bez licnih momenata kada su konkretne osobe iz proslosti u pitanju...

Back