sta su ovo bosanci pronasli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi se o tome, da ako postoje piramide te veličine - za čije postojanje je za sada dokaz nekoliko kamenih ploča, navodna orjentacija u pravcu strana svijeta i termografski snimci satelitski. Kako da ta civilizacija nije ostavila neke druge tragove? ko je Semiru dao te satelitske snimke? Naravno da piramide nisu gradili samo Egipćani, ali taj čovjek tvrdi da one nisu građene kao grobnice faraona!? itd
Što se tiče turizma jedino su se dosjetili da prodaju šljivovicu u flašama u obliku piramide, a stručna iskopavanja izvode rudari.....

етотако:
cak i ako ima piramida ne znaci da su piramidu napravili Egipcani
jer nemaju oni ekskluzivno pravo na piramide, tj. nisu ih samo oni pravili

a drugo, cak da su i neki Egipcani pravili piramide ili neki narod iz Juzne Amerike.. opet ne znaci da narod u Bosni vodi poreklo od njih... jer svi mi dobro znamo da su Rimljani svasta ostavili za sobom... kojekuda, pa i u Srbiji... ali Srbi nikako nisu Rimljani, niti su Italijani

dakle... much ado about nothing
izvrcu se vesti, cinjenice and so on
a jes' ti siguran u to?? :lol: :rolleyes:

sahara11:
bit'ce najteze za srbiju i srpsku istoriju ako se pokaze ovo istinito sa piramidom

Ova poruka ilustruje istinske namere postavljača ove teme kojoj je, inače, mesto u "humoru", ne "politici". Poturice bi se i piramide uhvatile, postali bi i Egipćani (baš kao što se u Hrvatskoj lome koplja da li su oni stariji od ameba ili su Persijanci ili su Goti), samo da se to ispostavi kao "najteže za srpsku istoriju".

Činjenica je da, baš kao i šiptari, poturice nemaju ozbiljnu istoriju i nacionalni identitet, pa moraju da ga kradu (setite se samo "ilirskih hramova preko kojih su zli Srbi gradili manastire") ili izmišljaju.

Inače, prelistao sam sajt onog Osmanagića ili kako-se-već zove i ima tu svakakvih budalaština. Filadelfijski eksperiment, Al Bilek, zvučna levitacija, Atlantida, Džon Lazar i nažalost nezaobilazni Tesla za koga će se sigurno za koju godinu ispostaviti da je "Bošnjak", samo da se objasni kako je ispao tako inteligentan. Neko spomenu da je "alternativni historičar" njihov Deretić i ne slažem se. Ovo je drugar Milana Vidojevića.

Wesley Earl Craven:
Ova poruka ilustruje istinske namere postavljača ove teme kojoj je, inače, mesto u "humoru", ne "politici". Poturice bi se i piramide uhvatile, postali bi i Egipćani (baš kao što se u Hrvatskoj lome koplja da li su oni stariji od ameba ili su Persijanci ili su Goti), samo da se to ispostavi kao "najteže za srpsku istoriju".

Činjenica je da, baš kao i šiptari, poturice nemaju ozbiljnu istoriju i nacionalni identitet, pa moraju da ga kradu (setite se samo "ilirskih hramova preko kojih su zli Srbi gradili manastire") ili izmišljaju.

Inače, prelistao sam sajt onog Osmanagića ili kako-se-već zove i ima tu svakakvih budalaština. Filadelfijski eksperiment, Al Bilek, zvučna levitacija, Atlantida, Džon Lazar i nažalost nezaobilazni Tesla za koga će se sigurno za koju godinu ispostaviti da je "Bošnjak", samo da se objasni kako je ispao tako inteligentan. Neko spomenu da je "alternativni historičar" njihov Deretić i ne slažem se. Ovo je drugar Milana Vidojevića.
Tesla je Crnogorac,djetic koji je odselio u Hrvatsku,Tesal sa srpstvom nema nista zajednicko..i prestanite vise svojatati tudje vrijednosti samo zato sto su pravoslavni..

Napomena moderatorima - moju prethodnu poruku ne shvatiti kao ličnu uvredu, nego kao ozbiljno pitanje, u kontekstu oftopika o Tesli. Dakle, ako je Tesla bio Crnogorac, a što znači da nije Srbin, nameće se zaključak da Crnogorci nisu Srbi, a verovatno i nemaju ništa sa Srbijom.

E, sad... Pošto su "Bošnjaci" potomci Srba/Hrvata i Turaka, interesuje me da li dotični poznavalac Tesle i njegovog porekla zna svoje poreklo, tj. da li je siguran da, pored toga što živi u piramidalnoj kolevci evropske civilizacije, u sebi nema omražene srpske krvi.

Inače, lik je zlonameran, dokazao je to u nekoliko poruka; kapiram da temu treba tolerisati zato što je zabavna.

Teslin cale je bio pravoslavni svestenik...tako da tesko moze da bude Hrvat ili Bosanac ili Crnogorac jer kolko znam jos uvek ne postoji a pogotovo tada nije postojala Crnogorska Pravoslavna crkva...tako da je bio Srbin-to je cinjenica,j.biga sta da se radi ako nekomre to smeta,njihov problem.

Citava poenta price je glupost...ja niti zelim niti imam nameru da idem u neko politikantstvo ali to je tvoja osnovna namera bila....svako ko ima neko elementarno prtedznanje iz istorije i u vezi piramida zna da je totalna glupost zvlaciti zakljucke o poreklu bilo koga sa Balkana na osnovu njih.....zna se kada su se Juzni Sloveni doselili na Balkansko polustrvo(5.-6.v nover ere) a ove gradjevine ako su piramide nastale su mnogo pre tog doseljavanja....-znaci ko god da ih je gradio uradio je to pre doseljavanja Slovena na Balkan....e sad druga je stvar ako zeli da se tvrdi da Bosanci nisu nastali od Juznih Slovena...svetska istoriografija priznaje 3 Juznoslovenska plemena od kojih nastaje dalja diferencijacija-Srbi,Hrvati i Slovenci.....u 5i 6. veku nove ere nije bilo Bosnjaka a ni Muslimana, j.biga cinjenice su cinjenice.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back