Kada nadju piramidu, onda uzmu otiske prstiju onih sto su ih gradili ili dnk, pa onda urade analizu, povezu identitet graditelja sa nekim iz Egipta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yoyo999:Da da upravo te komentare mislim.I ovo se ispolitiziralo.
a jes' ti siguran u to??етотако:cak i ako ima piramida ne znaci da su piramidu napravili Egipcani
jer nemaju oni ekskluzivno pravo na piramide, tj. nisu ih samo oni pravili
a drugo, cak da su i neki Egipcani pravili piramide ili neki narod iz Juzne Amerike.. opet ne znaci da narod u Bosni vodi poreklo od njih... jer svi mi dobro znamo da su Rimljani svasta ostavili za sobom... kojekuda, pa i u Srbiji... ali Srbi nikako nisu Rimljani, niti su Italijani
dakle... much ado about nothing
izvrcu se vesti, cinjenice and so on
sahara11:bit'ce najteze za srbiju i srpsku istoriju ako se pokaze ovo istinito sa piramidom
Tesla je Crnogorac,djetic koji je odselio u Hrvatsku,Tesal sa srpstvom nema nista zajednicko..i prestanite vise svojatati tudje vrijednosti samo zato sto su pravoslavni..Wesley Earl Craven:Ova poruka ilustruje istinske namere postavljača ove teme kojoj je, inače, mesto u "humoru", ne "politici". Poturice bi se i piramide uhvatile, postali bi i Egipćani (baš kao što se u Hrvatskoj lome koplja da li su oni stariji od ameba ili su Persijanci ili su Goti), samo da se to ispostavi kao "najteže za srpsku istoriju".
Činjenica je da, baš kao i šiptari, poturice nemaju ozbiljnu istoriju i nacionalni identitet, pa moraju da ga kradu (setite se samo "ilirskih hramova preko kojih su zli Srbi gradili manastire") ili izmišljaju.
Inače, prelistao sam sajt onog Osmanagića ili kako-se-već zove i ima tu svakakvih budalaština. Filadelfijski eksperiment, Al Bilek, zvučna levitacija, Atlantida, Džon Lazar i nažalost nezaobilazni Tesla za koga će se sigurno za koju godinu ispostaviti da je "Bošnjak", samo da se objasni kako je ispao tako inteligentan. Neko spomenu da je "alternativni historičar" njihov Deretić i ne slažem se. Ovo je drugar Milana Vidojevića.
sahara11:Tesla je Crnogorac,djetic koji je odselio u Hrvatsku,Tesal sa srpstvom nema nista zajednicko..i prestanite vise svojatati tudje vrijednosti samo zato sto su pravoslavni..
znam,to je veoma dobro opisao Paja Jovanovic u svom djelu...Kicenje neveste...turski zakon prve bracne noci koji je vazio samo za Srbe..pa Vi sad kazite da sam ja zlonamjeran.Wesley Earl Craven:A znaš li ti u kojem je veku, otprilike, tvoju babu Srpkinju sustigao neki Turčin?
veoma klimava strategija,providna do nebafrozen1982.:Teslin cale je bio pravoslavni svestenik...tako da tesko moze da bude Hrvat ili Bosanac ili Crnogorac jer kolko znam jos uvek ne postoji a pogotovo tada nije postojala Crnogorska Pravoslavna crkva...tako da je bio Srbin-to je cinjenica,j.biga sta da se radi ako nekomre to smeta,njihov problem.
moj otac je uvijek tvrdio da je Bosanac-pravoslavac a majka mi je muslimanka Bosnjakinja..frozen1982.:Pa dobro nisi,to i kazem tvoja privatna stvar,al kolko ja znam Tesla je bio Srbin iz Hrvatske.
Isto tako ne moze Pravoslavni svestenik biti Hrvat.....ja za takav slucaj jos nisam cuo.....a ako ti je otac Srbin a i majka...sta si onda ti?
Ja ne govorim za tebe nego za Teslu.sahara11:moj otac je uvijek tvrdio da je Bosanac-pravoslavac a majka mi je muslimanka Bosnjakinja..
sahara11:moj otac je uvijek tvrdio da je Bosanac-pravoslavac a majka mi je muslimanka Bosnjakinja..