Šta ste zadnje jeli?

• Začetnik teme Začetnik teme Ursus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HAhahha vanilice......sa whey-em :mrgreen:

ovo je tema za bodibilding ishranu a ne spam tema, sta ste jeli onako iz zezanja pitamo haha :lol:

Elem ja - mladi krompirici przeni u ulju :sad2::mrgreen:

pilece belo przeno

kupus salata....

Casa sa sumecom tabletom 12 multiminerala i multivitamina (biofar) (da te tablete st izazivaju rak :roll: jer nemam vremena toliko da idem po pijaci i kupujem tone povrca, da ih perem cistim i spremam)

A sta cu, u totalnom sam haosu, pa onda da proguram ove mlad krompirice a posle staje i ozbiljno samo!

A joj meni ce ova tema biti jos jedna tema "ispovedaonica" vidim ja!

Ali dobro, deluje motivisuce, pa ce me biti sramota da pisem to, pa cu verovatno se truditi da se vratim na stare staze od pre nedelju dana i da se trudim da se pohvalim da jedem ispravno kao i Vi. :mrgreen:

:gace:

bRu pa nije strašno ako si samo nedelju dana u off-u. I ja jedem ove krompiriće ali spremeljene u rerni sa jako malo ulja (iz grožđa), pa ne ispadne junk na kraju.

Nije to samo off! Nego i neadekvatno jedenje i u kvalitativnom i u kvantitativnom smilu, ne treniranje ili treniranje na silu usled iscrpljenosti, neadekvatno spavanje, psihicki stres......

I akda se sve to izmesa, budes neodmorniji kada krenes opet lepo, niti si se odmorio, niti si zadovoljio tu neku hedonisticku prirodu, nasuprot tome, osecas se jos iscrpljenije......

2 parceta oslica
integralni pirinac
Jagode

Nisam pisao brojke, jer nisam imao vremena to da merim, niti imam na cemu, nego sam koristio odokativnu metodu odn odzeludacnocrevnu metodu, kada mislim da sam se najeo (ne prejeo).

Evo i malo više jaja pre spavanja

3 kuvana jaja
skuša i sardina iz konzerve (oceđena i isprana)
bundevin buter 1kk
susamov buter 1kk
kašika mlevenog lana
maslinovo i budevino ulje
i sve smuljano u paštetu

300g cvekle

Back