Sta ste nalazili u kupljenoj hrani?

U čemu si našla???

U Mančelou
1725920906486.png

Ја сам у једној приватној месари купио виршле и ставио сам да кувам када је почело да се кува не да су се расцветале ко кад се расцвета спољашња гума од камиона када експлодира

Ајд променим ја месару купим код другог ставим ја да се кува кадо оно позеленеле

Одем ја тако у другу продавницу купим томијев мајонез када сам га пробао ко да су метнули мирођију у мајонез никакав није

Vi ste ljudi hrabri sta jedete,ja sam juce predvece pojeo 2 punjene paprike koje su bile preslane i nisam mogao do 2 jutros da zaspim, samo od viska soli koliko mi je gadljiv organizam na nezdravo
А ја неку пилећу саламу ауууу толико је била пуна соли да сам попио 5 литара воде за цео дан

Crvice u cokoladi s lesnicima i u grizu, neotvorenom. Debelog crva u suvoj smokvi, ne znam kakve su ostale bile, bacila sam. Dlaku u Jogobela vocnom jogurtu 🤢
A da, kupila ruzmarin od coveka na selu, aj sto je mirisao na kravlju balegu nego je kesica bila puna dlaka. Jedan rucak mi je taj ruzmarin upropastio, sreca odmah sam pomislila da su dlake dosle s ruzmarinom i bacila to.

Jednom ja kupio na zelenjaku urme i donesem kući a ono kutija puna živih crva. To mi se nigde u svetu nije dogodilo sem u srbiji:)
Pa jel to nije normalna pojava? Crva sam se nagledao u raznom voću i povrću. Evo juče baš crvić u kupovnoj paprici, prvo videh ona njegova govanca ili šta već (neke sitne kuglice na gomili) pa tek onda njega kako gmiže po paprici.

A što se tiče kupovne hrane - buba u bureku. Saznao sam tek kad sam je zagrizao (i pola pojeo) jbg

Nema neki ukus ako nekog zanima ;)

Back