- Poruka
- 26.466
Kud i otvorih ovu temu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U čemu si našla???Pre mnogo, mnogo vremena crva u mančelou. Vratila sam odmah tu kutiju keksa i vratili su mi novac ( privatna prodavnica).
Eeee to samo ima u srbijiJednom ja kupio na zelenjaku urme i donesem kući a ono kutija puna živih crva. To mi se nigde u svetu nije dogodilo sem u srbiji![]()
I sedi on tako danima i prodaje na zelenjaku, onima koji ne pogledaju u kutiju![]()
Iskreno, ovo mi je najgora tema od svih na Krsti za citanje, i jedina na koju imam fiziolosku reakciju.Kud i otvorih ovu temu!!!
А ја неку пилећу саламу ауууу толико је била пуна соли да сам попио 5 литара воде за цео данVi ste ljudi hrabri sta jedete,ja sam juce predvece pojeo 2 punjene paprike koje su bile preslane i nisam mogao do 2 jutros da zaspim, samo od viska soli koliko mi je gadljiv organizam na nezdravo
Pa jel to nije normalna pojava? Crva sam se nagledao u raznom voću i povrću. Evo juče baš crvić u kupovnoj paprici, prvo videh ona njegova govanca ili šta već (neke sitne kuglice na gomili) pa tek onda njega kako gmiže po paprici.Jednom ja kupio na zelenjaku urme i donesem kući a ono kutija puna živih crva. To mi se nigde u svetu nije dogodilo sem u srbiji![]()