Šta smo mi Srbi dozvolili da jedan predsednik Srbije kaže da bez Nemačke ne možemo da živimo

AUTORSKA
Čak da je sve istina do poslednjeg slova postavlja se pitanje zašto smo mi Srbi dozvolili ovo poniženje?
Pa da li znate da smo pred prvi svetski rat kupili topove haubice od Nemaca i prevarili su nas jer su nam dali municiju koja nije za njih a uzeli nam pare.
I mi kao da ne znamo da nas Nemci ucenjuju uvek kada zavisimo od njih.
Vučić se više vezao za Nemce nego bilo koji predsednik Srbije u celoj Srpskoj istoriji čak i gledano Jugoslaviju.

Je li Srbija na nivou ovih bantu plemena?

Председник, премијер, министри, парламент, медији, невладине организације.
Mi smo zavisni od EU, odatle pare...Ali nemoj to uzeti kao meru, jer to je prirodna stvar i normalan sled...Ali izvan te ekonomske veze je neopisiva mrznja i prezir prema EU, kako javnosti, sluzbe tako i tih nabrojanih politicara.... Svi mrzimo iz dna duse tu eu, mi kao drustvo smo tako naspanovani, a oni na vlasti i u sluzbi zato sto su ispunjene te evroatlanske integracije jedina smrt za ovaj nakaradni sistem i sluzbu...Zato smo mi na ovom vecno laznom putu u EU na dohvat pristupnim fondovima, stabilnosti i donacijama.... To je jedina i prava sigurnost za nasu vlast...A narod je tu da se drzi sa prezirom prema civilizovanijima....

Ima tu istine.
Najveća privredna razmena.
Ali ne verujem Nemcima , najmanje Merkel .
Imaju oni i svoje političke ciljeve.
..................................................................................................
Pogledaj samo zadnji intervju Merkel , znala datume specijalne operacije na samitu g20 prosle godine u Rimu. .
Pa nije to njima javio neki zapadnjak na tom samitu nekgo neko ko je to znao .
Ili ko prati sled dogadjaja kao običan gradjanin , da li je to stvarno tako ili spada u domen teorija zavere , ali ispada da su države šuplje iznutra , informacije cure, danas se nikome ne moze verovati.

To da je Merkel znala vreme "spec. operacije", ne verujem evo ovako na keca, bez da proveravam vest....Odmah sumnjam ili na prevod ili na novinski tekst...Uopste ne verujem da je u bilo kakvom intervju rekla da je znala daatum, niti da u intervju postoji dokaz za to.... Lazi koje dolaze do nas i koje su iskljucivo antievropske kod nas se ni ne smatraju grehom niti njihovu pojavu ikada pripisujemo losem karakteru izmislioca, zato sto volimo te vesti, odgovaraju nasoj percepciji sveta...

Back