Sta se zapravo desava kada on ne pozove?

svetlana84

Početnik
Poruka
23
dragi forumasi,pomozite mi da razresim dilemu.........
Upoznala sam tipa pre dva meseca,nije iz mog grada.
Videli se 5 6 puta,sve ok,on dodje,idemo pijemo kafu,setamo,sve super......i onda me on pozove da ja dodjem kod njega.
Nravno,kao i svaka devojka,kad se neko prema njoj ponasa kao prema princezi,odem.
I ponovo sve super,desio se i poljubac i desio se sex,neverovatan,nesvakidasnji.
Dva dana je proslo a od nejga samo dve poruke i to kao odgovor na one koje ja posaljem.
Nisam se zaljubila ali mi je cudno to ponasanje jer smo stvarno imali dobru komunikaciju.
Sta moze biti?
DA je zeleo smo sex i sad kad ga je dobio cao?
Da jednostavno nem vremena ali d ce se javiti?
neznam.....volela bih cuti Vase misljenje jer stvarno ne planirm da ga smaram,zivkam i tome slicno i da od njega trazim odgovor.
Da napomenem,nije balavac,ima 37 godina,smatram,izgradjena licnost,ozbiljan.

Ceco brate, mozda coveku to nisi naglasila, pa se uplasio. Ja obicno to izlozim odmah, tako da ne ostavljam mesta dilemama, kazem lepo da hocu da se zenim i ako se potencijalna kandidatkinja ne upiski od smeha obicno se razgoropadi i napizdi me. :rumenka: Al bar bude seksa, sta ces, zbog toga se vredi zrtvovati. :rumenka:

:D

Poslednja izmena:
E ******......kad pomenes udaju muskarac pobegne,kad ne pomenes pobegne opet....e da ga j....m,ko ce ga znati sta valja,ma nek sam ja ziva i zdrava :D

- - - - - - - - - -

Pa sta ako imam 30? Zar mi u tridesetim ne mozemo imati dileme?
Pitala sam za savet,za pomoc.....a ne da mi prebacujete za godinice :zcepanje:

Tako je, ne sekiraj se, bitno je dobro zdravlje i dobro raspolozenje, a ljubav i sve sto je prati ce vec naici. :ok: :zag: :)

Back