Šta se desilo sa ovim glumcima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ČAMANGO

Početnik
Poruka
13
U zadnje vrijeme sam počeo proučavati domaću kinematografiju, i postoje stvari koje mi privlače pažnju. Da li iko ima ikakvih informacija o sljedećim glumcima?

Pavle Jovanović, ostvario ulogu u filmovima Orlovi Rano Lete i Deleko je Australija, na imdb piše da je nastupio u filmu Povratak Lopova. Pošto su sva tri filma režirana od strane Soje Jovanović, pretpostavljam da mu je ona majak, ili tako nešto.

99_455.jpg

Stanojlo Milinković, legendarni naturčih iz filmova: Ko to Tamo Peva, Maratonci trče Počasni Krug i Kako sam sistematski uništen od idijota. Na Youtube-u sam vidio snimak njega u nekom filmu koji je bio ukinut zbog nasilja. Takođe sam na jednom forumu pročitao da je list "Vreme" posvetio dvije stranice, pa ako iko ima to možda skenirano bilo bi dobro :).

Stanojlo-Milinkovi%C4%87-u-filmu-Ko-to-tamo-peva.jpg

Ovaj drugi je nema sumnje siks fit andr, a prvi, ako uzmemo da je verovatno socijalista bio, uz to i umetnik, kad je došla smena vlasti, ko zna gde je završio i sve redom. Garant nema familije, živi u nekom jadnom poluraspadnutom mizernom kućerku u svom čuburskom dvorištu i rezimira dosadašnje godine i seća se svog uzbudljivog života iz vremena sfrj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back