Sta se desilo s tipovima

• Začetnik teme Začetnik teme size
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toliko rasprava o jednoj te istoj glupavoj temi.Zena je pretpostavljam zelela da aludira na vreme kada su muskarci zaista bili dzentlmeni i kada se o ovakvim temama nije ni mislilo a ne govorilo.Nije problem u tome koliko neko ima ili nema,vec sto su danas postali skrti,svaki dinar gledaju kao ebenu investiciju,sitnicavi.Mrzim sitnicave ljude.Niko od nas ne lezi na parama ali zar treba da zalim na svaki dinar potrosen na necije pice,da udaram recke ko mi sta duguje.Odvratna ljudska osobina.A danas,pogotovo na ovom forumu je data jedna takva crta.Nadam se da bar uvidjate koliko je jadnih ljudskih osobina dato u takvom jednom stavu.l sve je korist,ako ja njoj to ona meni mora to.Jedan savet bolje nemojte nikad nista nekome dati,niti uraditi,niti bilo sta slicno ako to radite samo iz koristi.Bolje biti kompletan tvrdica nego biti licemeran i jadan.Ako neko nesto vec radi radi to zato sto zeli.

latica:
.Zena je pretpostavljam zelela da aludira na vreme kada su muskarci zaista bili dzentlmeni i kada se o ovakvim temama nije ni mislilo a ne govorilo.Nije problem u tome koliko neko ima ili nema,vec sto su danas postali skrti,svaki dinar gledaju kao ebenu investiciju,sitnicavi..

latice, to je bas ono sto sam zelela da kazem postavljanjem ove teme... :wink:

latica:
Toliko rasprava o jednoj te istoj glupavoj temi.Zena je pretpostavljam zelela da aludira na vreme kada su muskarci zaista bili dzentlmeni i kada se o ovakvim temama nije ni mislilo a ne govorilo.Nije problem u tome koliko neko ima ili nema,vec sto su danas postali skrti,svaki dinar gledaju kao ebenu investiciju,sitnicavi.Mrzim sitnicave ljude.Niko od nas ne lezi na parama ali zar treba da zalim na svaki dinar potrosen na necije pice,da udaram recke ko mi sta duguje.Odvratna ljudska osobina.A danas,pogotovo na ovom forumu je data jedna takva crta.Nadam se da bar uvidjate koliko je jadnih ljudskih osobina dato u takvom jednom stavu.l sve je korist,ako ja njoj to ona meni mora to.Jedan savet bolje nemojte nikad nista nekome dati,niti uraditi,niti bilo sta slicno ako to radite samo iz koristi.Bolje biti kompletan tvrdica nego biti licemeran i jadan.Ako neko nesto vec radi radi to zato sto zeli.

Znas Latice imas one devojke koje kad si sa njima i platis pice , i posle toga pitas da li bi jos nesto eventualno naruce jos jedno kako da ti kazem i tvoje sledece insistiranje odbiju. A ima onih koje smatraju da treba da veceraju u Fransu svako vece. Nemam ja nista protiv da platim , ali imam problem da me neko vuce za nos i da je samnom zato sto ja mogu nesto da platim. A da ljudi stede stede, i ne krivim ih. Zive od plate od 300 eura (nadam se da ne juris koljace, ubice, kriminalce i slicne nego ove obicne bedne smrtnike), treba znas sa 300 evra preziveti mesec, pa odbi troskove, i sve pa vidi. I to ako govorimo o zrelom MUSKARCU.
A ako govorim o mladjim devojkama koje bi trebalo da budu sa momcima svojih godina koji studiraju i zive sa roditeljima, onda je stvarno OK da se podeli racin. Studenti racun treba da dele posto ni ona ni on ne zaradjuju nego im daju mama i tata pa je zaista glupo castiti nekog maminim i tatinim parama. OK je po nekad pitati mamu i tatu za pare da izvede devojku da ispadne smeker, ali bas cascavati tako tudji parama...
I sto se ocekivanje tice....ma smatram da imam pravo da ocekujem. Ako je doticna izasla jedom samnom i ne ocekujem nesto, ako je izasla dvaput pocne, vec ako je izasla tri put valjda imam pravo da ocekujem i nadam se necemu odnosto pokusam. Jer u protivnom bi znacilo da je izasla samnom samo da bi pila ili jela na moj racun.

Back