- Poruka
- 42.308
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njamaaaaaa@solarnaeklipsa , mutna mi je slika kada se nedopečen burek izvrne na tacnu, vrati se u tepsiju tako da gore bude strana koja je bila dole.
Ne znam u kojim temama smo pisali o bureku, evo odgovor ovde.
Edit;
Burek sa mesom, zabiberen dobro uz kiselo mleko koje sam sinoć ukiselila.
Mmmm, kako mi se jede burek.Pogledajte prilog 1267520
Burek sa mesom, vruć.
@solarnaeklipsa @Mashinger , obećala sam vam sliku bureka, evo napravila
ne živiš i ne jedes burek u Bosni vec u Srbiji gde imas klasicnu trojkuprvo burek nije sa sirom, nutelom, visnjama i ostalim stvarima..to su pite
burek je samo sa mesom... tako bar kazu drugari iz bosne a oni se razumeju u te stvari
drugo..ako svaki dan jedes burek sa mesom, jednog dana ces pozeleti gibanicu.
ne živiš i ne jedes burek u Bosni vec u Srbiji gde imas klasicnu trojku.burek sa sirom, burek sa mesom i prazan burek
posle ove trojke imas gibanicu i to je to...sve drugo su pite
a samo to ceo dan ili samo za dorucak?Živo me interesuje, ako neko zna, ili pretpostavlja, da nam svima kaže, šta će da se desi ako svaki dan jedem burek i jogurt? Preferiram sa sirom, ali može i sa mesom, ako baš. Prazan ne volim. Sa krompirom još manje.
Unapred zahvalan
Za godinu dana si mu otplatio servis bosh pumpeŽivo me interesuje, ako neko zna, ili pretpostavlja, da nam svima kaže, šta će da se desi ako svaki dan jedem burek i jogurt? Preferiram sa sirom, ali može i sa mesom, ako baš. Prazan ne volim. Sa krompirom još manje.
Unapred zahvalan
za doručaka samo to ceo dan ili samo za dorucak?