Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi me cudilo ipak okusala se i u knjizevnostiU americi se niko ne zabavlja nego ide na update softwera kod satanista,evo kad se vrati videcete njen iznenadni napredak u karijeri
Pusti neki brenin intervju novijeg datuma ,pa onda zlate petrovic,isto shushkaju kad pricaju,sad skoro je zlata isla na doradu kod istog "zubara" u amerikuNe bi me cudilo ipak okusala se i u knjizevnostiJadna nasa kultura
trazicu pa sutra..dobre ideje..kazem ja nista brez tebePusti neki brenin intervju novijeg datuma ,pa onda zlate petrovic,isto shushkaju kad pricaju,sad skoro je zlata isla na doradu kod istog "zubara" u ameriku
Sreca pa bas ih nesto ne znam,nisam ih pratila..ali radi Foruma malo sam se ukljucila i ostajem nema pred saznanjima ,ne kakve su one vec mi kao narod ,koji to podrzava...Ma muka ih je slusati ,al sve isti software koriste kad ti kazem i ona katarina zivkovic,samo odjednom ih traze i pune parama a nista nema smisla sta rade
Nema nista.Neko im pomaze.Ma muka ih je slusati ,al sve isti software koriste kad ti kazem i ona katarina zivkovic,samo odjednom ih traze i pune parama a nista nema smisla sta rade
Sta ce ljudi?Nemoze ih niko istjerati.Neki vole.Penzioneri valjda.Sreca pa bas ih nesto ne znam,nisam ih pratila..ali radi Foruma malo sam se ukljucila i ostajem nema pred saznanjima ,ne kakve su one vec mi kao narod ,koji to podrzava...