Obersturmfuehrer:
Stari hleb sam umotao u kesu i stavio na kontejner da se mučenici ne zlopate.
Zamolio sam pijane klince ispred ulaza da ne razbijaju flaše jer mi ćerka tuda vozi rolere, pa da se ne povredi - zamisli, nisu me napušili, već poslušali (i na moje iznenađenje).
Ćerki sam objasnio da se kukanjem i kenjkanjem ne postiže cilj, već lepom rečju i razgovetnim pitanjima (sirota se trudi, ali još greši, ima 6 godina valjda će skapirati).
Svojoj suprizi koja je u 8 mesecu trudnoće, pokušavam pomoći koliko mogu.
Pozvao sam (PRVI PUT U ŽIVOTU) broj 92, kada sam čuo neviđeno iživljavanje komšije nad ženom i detetom. Raspitao se kod pandura o merama za ubuduće, jer je komša malko neuravnotežen lik, a ja sam ipak i naoružano lice, pa da ne robijam zbog budale,
Na poslu se trudim da pokažem razumevanje za kolege koji imaju tešku situaciju, zato me i za'ebavaju da sam "rame za plakanje"

U saobraćaju više ne 'ebem kevu svakom metuzalemu, bakici i bizMismenu s mobilan o uho, već se bavim sa unutrašnjim brojanjem (veDŽbam matiš

)
Naravno, pikavce i ostalo smeće (uključivši i pljuvačke sklonosti) čuvam za to određene prostore/objekte...
Psovke koristim isključivo u svrhu šarmiranja dama, konotacija valjda jasna.
Na pešačkom prelazim kad je "čika zeleni zakoračio", mada može izgledati kao neverovatno, ali deluje i na ostale - ovo bez zezanja.
Nakon par plaćanja kazni zbog nevezanog pojasa, sada zaista vezujem pojas u kolima (doduše i ćerka i žena me opominju

).
Nakon oduzimanja dozvole na 3 meseca, sada ne pijem kada treba da vozim ('ebi ga, ne isplati se, jeftinije taxijem).
..................................................................
Verovatno ima još, kada se setim eto mene.