Sta sam u poslednjih mesec dana uradio za Srbiju?

Sta?

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
Iron Lord:

Izvestan društveno politički radnik spao na vožnju autobusom jer mu se razboleo šofer a zamene nije bilo. Pored njega sedi neki sasvim običan čovek. Pošto je imao puno da se vozi upita on njega:

- Šta ste vi po zanimanju?
- Radnik

- A bi ste li Vi radili za Ruse?
- Bih jedno mesec dana pa ajd kući!

- A da li bi radili za Francuze?
- Pa možda dve nedelje pa bih im rekao dosta je bilo!

- A za Amerikance?
- Za njih ne bi ni da mi plate!

- A za Srbiju?
- Za Srbiju? Za naše političare? Za svoj narod? Pa mogao bih da radim godinama pa da mi i ne plate!

- Raspoloženi političar se obradova ovakvom entuzijasti pa u sebi reši da ga nagradi čim stigne u kancelariju.
- A gde radite?
- Na Centralnom groblju. Ja sam grobar!

interesantna stvar, cesto, veoma cesto trosim vreme na linkove koji imaju dobre stoseve, viceve i sl. ali od ovih tvojih svaki peti mozda sam cuo, znaci od pet cetiri premijere... :grin: :-D :-D svaka cast :lol:
ps. doduse malo sam ljubomoran ali...

Obersturmfuehrer:

Stari hleb sam umotao u kesu i stavio na kontejner da se mučenici ne zlopate.
Zamolio sam pijane klince ispred ulaza da ne razbijaju flaše jer mi ćerka tuda vozi rolere, pa da se ne povredi - zamisli, nisu me napušili, već poslušali (i na moje iznenađenje).
Ćerki sam objasnio da se kukanjem i kenjkanjem ne postiže cilj, već lepom rečju i razgovetnim pitanjima (sirota se trudi, ali još greši, ima 6 godina valjda će skapirati).
Svojoj suprizi koja je u 8 mesecu trudnoće, pokušavam pomoći koliko mogu.
Pozvao sam (PRVI PUT U ŽIVOTU) broj 92, kada sam čuo neviđeno iživljavanje komšije nad ženom i detetom. Raspitao se kod pandura o merama za ubuduće, jer je komša malko neuravnotežen lik, a ja sam ipak i naoružano lice, pa da ne robijam zbog budale,
Na poslu se trudim da pokažem razumevanje za kolege koji imaju tešku situaciju, zato me i za'ebavaju da sam "rame za plakanje" :D
U saobraćaju više ne 'ebem kevu svakom metuzalemu, bakici i bizMismenu s mobilan o uho, već se bavim sa unutrašnjim brojanjem (veDŽbam matiš :D )
Naravno, pikavce i ostalo smeće (uključivši i pljuvačke sklonosti) čuvam za to određene prostore/objekte...
Psovke koristim isključivo u svrhu šarmiranja dama, konotacija valjda jasna.
Na pešačkom prelazim kad je "čika zeleni zakoračio", mada može izgledati kao neverovatno, ali deluje i na ostale - ovo bez zezanja.
Nakon par plaćanja kazni zbog nevezanog pojasa, sada zaista vezujem pojas u kolima (doduše i ćerka i žena me opominju :D ).
Nakon oduzimanja dozvole na 3 meseca, sada ne pijem kada treba da vozim ('ebi ga, ne isplati se, jeftinije taxijem).
..................................................................

Verovatno ima još, kada se setim eto mene. :D

Back