Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar3:Ајде нешто у виду антиглобализма. Држим Српску листу на републиканском форуму, организовао неколико Срба, на нашу страну око Босне и Косова привукао Католике, Протестанте и десничарске Јевреје Републиканце... ваљда је доста!?
Obersturmfuehrer:dosta!
glas uvazen!
![]()
south:poslao imperijalisticke pare u srbiju![]()
next
SANDRINAbg:jel' za svadbu? 8-)
Nista jos nisam dobila...![]()
p.s. @tema, ma vrucina brate...dovoljno sto odem na posao iako ni to bas svaki dan...ops:
![]()
hektorius:Pih, u Nemackoj kisa ko blesava, ona vijetnamska sto ne prestaje, zato sam malo opalio u vruce krajeve...
Немо' да те чује кума-Сандрина, има се наљути ... :wink: Њој сигурно ниси послао :shock:south:poslao imperijalisticke pare u srbiju![]()
next
Lacibg:Немо' да те чује кума-Сандрина, има се наљути ... :wink: Њој сигурно ниси послао :shock:
SANDRINAbg:Aaaaaaaaaa i ti si patriJota iz daljine...pa sto ne cutis...![]()
Упс ... :shock: Немо се секиришеш, ће да пошље у другој тури - у натури ... овај, по тури... ама нешто ће да туриSANDRINAbg:Vec sam cula...dosapnuli dushmani...![]()
E, koome, koome...'de ce ti dusha...a ovdeNa sve supo...i nema se ni za 'leba, a kam'li za vencan'cu......smrc...![]()
![]()
![]()
Lacibg:Упс ... :shock: Немо се секиришеш, ће да пошље у другој тури - у натури ... овај, по тури... ама нешто ће да туриМоре, кумо, није њему право што се удајеш, жао му да идеш под камен ...
![]()
SANDRINAbg:![]()
![]()
![]()
Pa kad mu zao, nek' se isprsi...ups...pokaze...mis'im, kol'ko mu zao...u dolarima...ups...ops:
ops:
ops:
Lacibg:Упс ... :shock: Немо се секиришеш, ће да пошље у другој тури - у натури ... овај, по тури... ама нешто ће да туриМоре, кумо, није њему право што се удајеш, жао му да идеш под камен ...
![]()
Би он ако се предомислиш. Испрсио би се ... Овако, има осећај да финансира терористеSANDRINAbg:![]()
![]()
![]()
Pa kad mu zao, nek' se isprsi...ups...pokaze...mis'im, kol'ko mu zao...u dolarima...ups...ops:
ops:
ops:
Lacibg:Би он ако се предомислиш. Испрсио би се ... Овако, има осећај да финансира терористеНеугодно му ... :wink:
Lacibg:Би он ако се предомислиш. Испрсио би се ... Овако, има осећај да финансира терористеНеугодно му ... :wink:
south:nisam ja adem![]()
pa da kupujem,bre![]()
![]()
strasno ste me razocarali,kristina![]()
![]()
Бога ми пљунем ја свако првог целу, па још и извод из банке ... Морам да се "оперем" документацијом - нема ништа на поверење кад је лова у питању. :-(SANDRINAbg:Da mu kazes koome ko drzi kasu u svakoj postenoj srpskoj kuci...i ko vodi glavnu rec...ti to k'o hercegovacki zet jos po najbolje znas...ups...ops: 8-)
![]()
SANDRINAbg:To'j' darivanje, a ne kupovanje, da znaJes bre...![]()
Nemo' da napujdam mog Adema na tebe, pa ces ondaK d' vidis cija nana...![]()
ops:
A jel' ako ces da doneses poklon...jel' ako...i da se ne mucis, moz' u koverti...da tebi bude lakse...ops: 8-)