Nico
Zainteresovan član
- Poruka
- 293
Moj znak je Bik, podznak Skorpija i mesec u Skorpiji. Uskoro cu da napunim 30. Da li da se smatram Bikom ili Skorpijom? Strucnjaci za astrologiju, zanima me vase misljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je (sem ako, više "voliš" tu škorpiju :winkgigule:kad te neko pita šta si u horoskopu ti kaži Bik
To je meni totalno nelogicno. Ako si Bik, onda si Bik i tacka.ANAMARIJA*:"posle 27-me godine preovladjuju osobine podznaka" - pise u horoskopu krstarice
Nico:Moj znak je Bik, podznak Skorpija i mesec u Skorpiji. Uskoro cu da napunim 30. Da li da se smatram Bikom ili Skorpijom? Strucnjaci za astrologiju, zanima me vase misljenje.
Bik si. To oko smene posle 30-te godine je cista glupost. A sa druge strane, Mesec u Skorpiji i podznak Skorpija ti daju mnoge osobine Skorpije, kao sto su zatvorenost, tajanstvenost, veoma jaka emotivnost sto nije tipicno za Sunce u Biku. Aj da kazem ono sto kazem svima, coveka odredjuje komplet horoskop a ne samo Sunce i podznak.Nico:Moj znak je Bik, podznak Skorpija i mesec u Skorpiji. Uskoro cu da napunim 30. Da li da se smatram Bikom ili Skorpijom? Strucnjaci za astrologiju, zanima me vase misljenje.