Sta sam ja po zanimanju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dop i ja sam automehaničar i posekao sam ruku malo pre menjajući karburator. E pošto je liptanje veliko a živim u seoskoj sredini nemam vremena da stignem do hirurgije.
Dao sam sebi narkozu (pola doze) lokalnu, pa bih molio WD (znam da ste psihijatar ali takođe znam da znate da mi date instrukcije) spremio sam iglu i konac, samo ne znam koji bod da koristim:) Polusvestan sam, znači da mogu da pratim vaše instrukcije, i želim ovako javno da kažem da Vas unapred oslobađam svake odgovornosti (ovo u slučaju da mi se ne bude svideo šav). Svako dobro i čekam vaše dalje instrukcije pa da zajedno uđemo u istoriju kao dvoje koje je uspešno izvršilo online operaciju.
Srdačan pozdrav :lol::lol::lol:

nj@nj@: elem, ako imate jednu Kirshnerovu iglu, konac debljine 4.0 (Doors ce Vam rado ponuditi opis i prvog i drugog!) te dovoljno svesnosti da ispratite uputstvo, mislim da je Mangup prava osoba da Vas vodi kroz stepanje. :):):) Lekari su ovde beskorisni, diplome kupljene na pristinskom univerzitetu, pa ipak nema smisla da Vas izlazemo trajnom invaliditetu; mogo bi covek pozvati zdravstvenu inspekciju protivu nas! ;)

Ne ostavljajte me njima poštovana WD. Ako su diplome sa prištinskog za mene su validne, tako da samo me sačekajte minut da uvržem konac pa da krenemo. I da zaboravio sam da kažrm da je posekotina dužine 5 cm ali nije puno duboka, onako vide se dva sloja kože. Hvala Vam puno.

Eh, qq VAs kad psi'jatar mora da Vas virtuelno stepa! No dobro, klot-frkete, sta da se radi.....Otkinite konac zubima,zvrzite koncic u iglu (moze i obicnu, sivacu, traz'te od zene Vam), onDak iz flase sa viskijem poprskajte iseceno mesto (dezinfekcije radi) a mozete i otpiti koji gutljaj da Vam se razbistri pred ocima, stavite medj' zube jedan kochic drveni (jes da ste si dali anesteziju, ali ako ste promasili kubikazu.....djavo ga znao....). Obavezno pocnite prosivanje sa donjeg prema gornjem kraju rane (estetike radi!) i udrite sitan step na milimetar razmaka (lepse ce da izgleda). Mozete u krstice (ono - cik cak) a mozete i ravni bod, ako pogresite rasparajte pa iz pocetka, ali samo u prvih santimetar ipo jer posle moze da se desi da se rana nepravilno rasije pa da rad kasnije ne izgleda lep za oko. Kad stignete do kraja reza, opsite dva puta u krug i napravite petlju, podvucite konac i otkinite ga zubima. Ponovo preliti iz one flase sa viskijem (pre toga ispljuniti kocic iz zuba da piljevina ne upada u flasu!), i povezite nekom (cistijom, ako je moguce!) krpom - cvrsto!

E sad, ako za deset dana ruka pocne da otice i prsti da modre - mozete se javiti lokalnom vracu u selu. Ako izgubite svaki osecaj u prstima i saka potpuhno pocrni te se pocne siriti neprijatni miris - e onDak ...mozda da se javite nekom lekaru!? ako bas bude neophodno, inace ne sugerisem - bilo bi glupo i nepotrebno, sigurna sam da smo nas dvoje sasvim dobro to odradili on line.

Ali za dusebriznike: ako se ista iz prethodnog pasusa desi - pojescu onu svoju falsifikovanu dioplomu iz Pristine! Garantujem za izvedene radove ako ste do zadnjeg slova pratili moja uputstva on line!

Sto i ti si automehanicar?

Ja se izvinjavan koleginici vodi,ali ja,ko velim,vi sa sela niste u prilici da kupite viski,moze i sljivovica.Ali da bude prepek !

E a ja sam svoju diplomu platila malo jevtinije,nisam imala dovoljno para,ali me je zato covek malo propitao :)

WD znao sam da me nećete izneveriti, najbolji ste, i želim vam svako dobro u daljem životu.
I znam da ste vi dovoljno plaćeni i sve to, ali mislim da se ovo neće računati u mito, jer ste mi već pomogli i bRez mitE Zato od srca samo za vas (za onu Dr ništa, jer nije asistirala).

Sam sam radio motor, bez brige i u zdravlju da ga vozite.

Nego, mogu li Jopet da Vam se obratim ako ne daj Bože budem u istoj ili goroj situaciji?

nj@nj@:
WD znao sam da me nećete izneveriti, najbolji ste, i želim vam svako dobro u daljem životu.
I znam da ste vi dovoljno plaćeni i sve to, ali mislim da se ovo neće računati u mito, jer ste mi već pomogli i bRez mitE Zato od srca samo za vas (za onu Dr ništa, jer nije asistirala).

Sam sam radio motor, bez brige i u zdravlju da ga vozite.

Nego, mogu li Jopet da Vam se obratim ako ne daj Bože budem u istoj ili goroj situaciji?

Dr je opravdano otsutna, ali dacu joj neki krug da obrne - kolegijalna pristojnost! :):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back