Šta razvija humor?

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam da l sam pomenuo da jako postujem humor generacije silent

download.jpeg

Nije ni to baš, neki milenijalci su već prevalili 40 leta...

Recimo da je milenijalac svako ko je rođen između 81-ve i 96-te...

Ovi posle njih su "generation Z" i njima stvarno i jesu svi preko 40 "bumeri", pošto se često ne razumeju ni u šta osim u TikTok.
da, ja sam zapravo uhvatio zadnji voz za Milenijalse, pa ih kolokvijalno svrstavam u ljude od 20-30, zaboravljajuci da su po formalnim kriterijima neki vec jednom nogom u grobu

Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Za humor je možda potrebno samo malo dobrog raspoloženja.
Na kašičicu ga pronalazim okolo jer su ljudi mahom smrknuti i u talnom grču. Svi u nekim teškim mislima.
Život nikad lakši, a ljudi nikad mrzovoljniji. Crko bi pre nego da ti se javi na ulici. Kakav crni i jadni humor?
Moram da stvaram svoj humor inače ću da poremetim. Kako? Pa, otkud znam. Smejem se na obične male stvari, kao danas kad je nečiji pas došao do mene. Gleda me kao neki stručnjak, kao da me proučava.
Malo zatim, tu ispred mene počinje da obavlja nuždu.
Prsnuh u smeh.
Pa dobrpo breeeee! Nismo se baš toliko upoznali!

Za humor je možda potrebno samo malo dobrog raspoloženja.
Na kašičicu ga pronalazim okolo jer su ljudi mahom smrknuti i u talnom grču. Svi u nekim teškim mislima.
Život nikad lakši, a ljudi nikad mrzovoljniji. Crko bi pre nego da ti se javi na ulici. Kakav crni i jadni humor?
Moram da stvaram svoj humor inače ću da poremetim. Kako? Pa, otkud znam. Smejem se na obične male stvari, kao danas kad je nečiji pas došao do mene. Gleda me kao neki stručnjak, kao da me proučava.
Malo zatim, tu ispred mene počinje da obavlja nuždu.
Prsnuh u smeh.
Pa dobrpo breeeee! Nismo se baš toliko upoznali!
ukazao ti poštovanje :fdlan: :hahaha1:

Preminuo jedan stari i dobar čovek u mom kraju, pokoj mu duši i odmorio se, a jedna žena ispred mene bukvalno pobesne jer joj se nije odmah jutros javilo, nego tek sad na već pola dana.
Viče, psuje, laje i na nebo, smišlja ko će sledeći da umire. Čitavo i pravo besnilo!
Gledam je preneraženo, ne shvatam ništa i mislim: "Umro je pa je umro. Iz dana u dan se samo još to i očekivalo od njega."
Života i zdravlja ostatku!
Ne znam, u svemu ovome nalazim nešto humoristično. Ta žena mi je prosto smešna.

Back