leki1
Iskusan
- Poruka
- 5.110
Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vezbe. Humor je stvar intelegencije.Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Vjerovatno može i da se dostigne vježbom ali sam ubjeđen da onaj fini, najfiniji potiče od inteligencije i svijesti.
Ne, nego pokazuje koliko su neuroni bitni![]()
![]()
al je smešan što nije smešan)))
Apsolutno genetikom.Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Svako ima drugačiji smisao humora.Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Хумор је пре свега дар интелигенције.Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Наследно је.Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Hmmmmm, nema veze obrazovanje koliko baratanje podacimaХумор је пре свега дар интелигенције.
Интелигенцију мораш хранити образовањем.
debatable... mozda vama bumerima, nama doduse:
Ne može da se izvežba , genetika.Da li se humor dobija genetikom ili je stvar vežbe.? Neki kažu da može i vežbom ali da je to proces koji dugo traje?
Ja ne delim tako.Svako ima drugačiji smisao humora.
Od monti pajton humora (neočekivane stvari) koje nikoga ne vrijeđaju,
nekog dječijeg-bezazlenog (kao kad se zezaju da ce doci medo iz sume),
inteligentnog (ova gore slika komičara),
Ženskog,
Muškog,
Igra riječima,
Crnjak,
Smiješni pokreti, mimika
...
Ima raznih podjela, ali najgori je humor onaj koji nekoga ismijava. To se često dešava, i tu je najmanje kreativnosti. To i ja radim, ali želim izbaciti.
E pa, zato se i razvija u skladu sa osobom.
Mi smo Dženerejšn X.
da da, ali za nekog milenijalsa sve iznad 40 je 'bumer' kategorijaMi smo Dženerejšn X.
Naši matorci su uglavnom bumeri.
Mada je dobar humor svejedno vanvremenska kategorija.