- Poruka
- 22.709
To nije tema
A i samopromocija je
A vrv nije ni istina![]()

Reći da ste neciji terapeut, rame za plakanje to nije samopromocija?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije tema
A i samopromocija je
A vrv nije ni istina![]()
Reći da ste neciji terapeut, rame za plakanje to nije samopromocija?![]()
Dobro. Onda ovako. Nisam terapeut za nepoznate ljude u gradskom prevozu, ali sam za bliznje I neke prijatelje.Ali to JE tema
Onda može i samopromocija![]()
PS I ovde pisem razne savete ljudima iako me znam nista o vama. Ne znaci da nekog ne bih uzivo saslusao I posavetovao na ulici.Dobro. Onda ovako. Nisam terapeut za nepoznate ljude u gradskom prevozu, ali sam za bliznje I neke prijatelje.
Neke priče i sasvim nepoznatih ljudi mogu da mi budu zanimljive, a slušam ih u zavisnosti od toga koliki mi je limit za slušanje tog trenutka.Pre neki kada sam išla po svoju dugo čekanu torbu od zmijske kože (Peta, dont @ me) da uparim sa jezikom, (ex) vlasnica mi ispriča svoju životnu priču (ok, ništa posebno, nije biografabilna).
To mi se često dešava, sa bakama, taksistima, bibliotekarima, državnim službenicima, huliganima, itd...
Sa jedne strane razumem, usamljenost, potreba za povezivanjem sa drugim ljudskim bićima, za voljnim "svedokom" našeg života, itd, sa druge... za to plaćam terapiju 2x nedeljno, i držim dečka u podrumu kad mi treba da me sasluša.
Kako vi reagujete u sličnim situacijama?
kad mi se ne prica, kazem da zurim, i odem.Pre neki kada sam išla po svoju dugo čekanu torbu od zmijske kože (Peta, dont @ me) da uparim sa jezikom, (ex) vlasnica mi ispriča svoju životnu priču (ok, ništa posebno, nije biografabilna).
To mi se često dešava, sa bakama, taksistima, bibliotekarima, državnim službenicima, huliganima, itd...
Sa jedne strane razumem, usamljenost, potreba za povezivanjem sa drugim ljudskim bićima, za voljnim "svedokom" našeg života, itd, sa druge... za to plaćam terapiju 2x nedeljno, i držim dečka u podrumu kad mi treba da me sasluša.
Reći da ste neciji terapeut, rame za plakanje to nije samopromocija?![]()
Treba pomoci.saslušati u svakom slučaju
onaj ko se jada nekom nepoznatom ima tešku muku, težu od same Vasione
Treba, naravno. Nekad ce neko nepoznat dati najbolji savet nego neko nama blizak prijatelj, porodica, rodbina.saslušati u svakom slučaju
Naplatim seansu.Pre neki kada sam išla po svoju dugo čekanu torbu od zmijske kože (Peta, dont @ me) da uparim sa jezikom, (ex) vlasnica mi ispriča svoju životnu priču (ok, ništa posebno, nije biografabilna).
Saslusat i dati savjet..sta drugo?
Nije istina. Neki ljudi ni za živu glavu ne bi pokazali svojim ljudima da im je loše. I onda odu i nekom strancu izlaprdaju SVE.saslušati u svakom slučaju