Šta radite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
93.046
Nisam stigla da odgovorim na temi Neprilagođene,već je obrisana..

https://forum.krstarica.com/threads/umetnicka-fotografija-i-foto-manipulacija.814697/post-44143994
Koliko znam uvek se tražilo da se napiše autor fotografije i nešto
o samom umetniku.
Sada toga nema..a fotografije bi mogle slobodno na Ljis.
Ne sve ali većina.
123-1080x675-pina-bausch-jpg.1094007

Pina Bausch-baletski umetnik

Njena najpoznatija plesno-pozorišna dela uključuju melanholični Cafe Muller (1985), u kojem plesači posrću oko bine zabijajući se u stolove i stolice. Bauš je dala većini plesača da izvedu
ovaj komad zatvorenih očiju. Uzbudljivi Fruhlingsopfer (Obred proleća) (1975) zahtevao je da scena bude potpuno prekrivena zemljom. Ona je izjavila: „Gotovo je nevažno da li delo naiđe
na publiku sa razumevanjem. Čovek to mora da uradi jer veruje da je to ispravna stvar.
Nismo tu samo da ugodimo, ne možemo a da ne izazovemo i gledaoca.“
......................................................................................................................
Ovako nekako treba da izgleda jedan prilog na Umetničkoj fotografiji i fotomanipulaciji.
Toga nema,a kriterijuma nema.

Da, nekada je to izgledalo ovako...

Herri Susanto
(Bali , Indonezija)

"Sećam se kada sam prvi put odlučio da učim o uređivanju fotografija - bilo je to pre oko 5 godina. U to vreme sam želeo da uredim fotografije svoje ćerke. Najvažnije mi je bilo stvoriti nešto drugačije sa fotošopiranim slikama. Tako sam kupio nekoliko knjiga za učenje Photoshopa. I još uvek usavršavam svoje Photoshop veštine.

Sve je počelo isključivo iz hobija, ali već sam imao priliku da radim sa mnogim brendovima na kreativnim fotografijama za njihove proizvode. Moje foto manipulacije inspirisane su mnogim velikim umetnicima i njihovom jedinstvenom umetnošću kao što su Eric Johansson, Ted Chin i mnogi drugi. Zaista uživam da radim sa samo jednom, običnom fotografijom i pretvaram je u potpuno drugu, zanimljivu fotografiju....."

My-Imagination-to-Photoshop-5baca1e9e4ce2__880.jpg

Zašto se stresirate vas dva ?
Uvek možete doći na likovnu i podići na vaš nivo !
Niko to vama ne brani !
Problem je što ste vi dok ste bili modovi radili na sankcionisanju svega onoga što se nije uklapalo u vaše vidjenje stvari
Totalno gušenje slobode izražavanja !
Neki koji vrište ovde na moderaciju su upravo to radili na Likovnoj !
Počistite u svom dvorištu prvo .

ako postavljac teme svoj odgovor da i kao resenje, onda zlopotrebljava i forum i nasu dobru volju da cujemo pitanja.

tema ide pod kljuc a vas bih zamolio da manje zloupotrebljavate forum koji ima ozbiljnu ulogu.

ljudi dolaze ovde sa ozbiljnim pitanjima i problemima oko foruma, a vi obesmisljavate sve to isterivanjem nekog svog privatnog mini rata sa moderatorima i posetiocima koje ne volite.

hvala na razumevanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back