Šta radite u kriznim situacijama?

Vidiš, pešak je uvek u pravu, a ne tvoja logika.
Tako je i ona voditeljka mislila da je ona u pravu pa je ubila čoveka na pešačkom.
Pešaci, deca, biciklisti...to kako vidiš na 200 metara usporavaš maximalno

Koliko ja znam ovde semafor caruje posle saobraćajnog policajca.

Voditeljka je primetila a nije stigla da stane tj. da zaustavi na vreme, isuviše kasno za kratku razdaljinu.

Poslednja izmena:

Voditeljka je primetila a nije stigla da stane tj. da zaustavi na vreme, isuviše kasno za kratku razdaljinu.

Ako je previse bila zauzeta time da jednom rukom drzi mobilni a drugom se sminka... Ponestala joj je treca za volan :roll:

Ja bih lepo sa 1000 evra kaznjavao svaki pojedinacni razgovor mobilnim (koji se drzi u ruci). Bez izgovora, bez opravdanja, bez "pa ovo mi je prvi" i slicno.

Mala, pešak kako korakne na asfalt kolovoza, ima veća prava od vozača automobila
Da je suprotno, niti jedan vozač koji je pokosio pešaka ne bi bio osudjen i krivično gonjen.
Rekoh ti da nema logike u tvojoj logici i ako bi tebalo, a nema je i tačka.

Mala, pešak kako korakne na asfalt kolovoza, ima veća prava od vozača automobila
Da je suprotno, niti jedan vozač koji je pokosio pešaka ne bi bio osudjen i krivično gonjen.
Rekoh ti da nema logike u tvojoj logici i ako bi tebalo, a nema je i tačka.

I ako postoji semafor.
Po tvojoj logici, ti imaš pravo prvenstva, tako ?
Ali ti si ujedno i jača na putu i zaštićenija i zato si smrtonosnija i iz predostrožnosti bi trebalo da usporiš na semaforu, a ne da ganjaš kad vidiš pešaka.

Puštam ja pešake van peš.prelaza i propustim ih, uopšte nije problem, i na peš.prelazu takođe kad za njih ima zeleno.
A zna se šta će auto da stane na zelenom, gde to ima? Niko to ne radi.

A tom momku, u njegovoj punoj snazi i života, nije bolestan ni lud ni drogiran, pa što nije potrčao?
Ajde i ti idi na pešački prelaz na crvenom, hoće li koji vozač stati zbog tebe, da vidimo?

Puštam ja pešake van peš.prelaza i propustim ih, uopšte nije problem, i na peš.prelazu takođe kad za njih ima zeleno.
A zna se šta će auto da stane na zelenom, gde to ima? Niko to ne radi.

A tom momku, u njegovoj punoj snazi i života, nije bolestan ni lud ni drogiran, pa što nije potrčao?
Ajde i ti idi na pešački prelaz na crvenom, hoće li koji vozač stati zbog tebe, da vidimo?

Nisma lud, znam kako voze :)
Zato kad vozim, trudim se a stanem ili sporije vozim ako primetim pešaka bliže putu.
I šta ako staneš na zelenom, to ti je minut tamo ovamo..ništa bitno

Nisma lud, znam kako voze :)
Zato kad vozim, trudim se a stanem ili sporije vozim ako primetim pešaka bliže putu.
I šta ako staneš na zelenom, to ti je minut tamo ovamo..ništa bitno

Pešaci imaju oči pa neka gledaju i sačekaju slobodan prostor, a u tvom slučaju ti bi imao saobraćajku otpozadi zbog neprilagođene brzine.

Pa onaj iza tebe bi te lepo izlem'o.

Ako je previse bila zauzeta time da jednom rukom drzi mobilni a drugom se sminka... Ponestala joj je treca za volan :roll:

Ja bih lepo sa 1000 evra kaznjavao svaki pojedinacni razgovor mobilnim (koji se drzi u ruci). Bez izgovora, bez opravdanja, bez "pa ovo mi je prvi" i slicno.

E vidiš, ni ja ne umem da se šminkam a kamoli da držim mobilni u drugu ruku. :D E nismo iste.

Ma kako će kočenje na kratku razdaljinu?Znam što prozivate nju jer je žena, ali auto ne zna šta je muško ili žensko i mnogi su od nas to doživeli, samo što ona nije uspela.

1000 evra je baš dosta a može malo više. :lol:

Pešaci imaju oči pa neka gledaju i sačekaju slobodan prostor, a u tvom slučaju ti bi imao saobraćajku otpozadi zbog neprilagođene brzine.

Pa onaj iza tebe bi te lepo izlem'o.

Opet nemaš pojma o saobraćaju curo.
Taj što je iza tebe u autu, taj treba da prilagodi brzinu kretanja i da bude spreman da zakoči ako treba i na zelenom, a ne da te šutne u guzicu, hoću reći da ti smrska zadnji deo auta.
Ove godine sam i ja tako zakočio na semaforu jer nisam hteo da prodjem na žuto, a palilo se crveno...Lik iza mene da me ne bi udrio pošto je mislio da ću proći, a nisam...skrenuo je u drugu traku i udario kombi...I znaš šta je bilo kad je došla saobraćajna ? Policajajc mi je rekao da nisam kriv jer je ovaj iza mene vozio neprilagodjenom brzinom, tako da mi nije ni ličnu kartu tražžio, a ne saobraćajnu. Isti ti je slučaj i na zelenom....Držiš rastojanje i ne voziš više pod 50 km/h kroz naseljeno mesto. Brzina je ključni faktor.
Proveri negde gde je čisto : vozi oko 50 km/h i naglo zakoči u prvom testu, a na drugom vozi oko 80 km/h pa zakoči...neverovatna razlika u zaustavnom putu

ps. I zaboravi na svoju logiku, ne važi se u saobraćaju

Poslednja izmena:
E vidiš, ni ja ne umem da se šminkam a kamoli da držim mobilni u drugu ruku. :D E nismo iste.

Ma kako će kočenje na kratku razdaljinu?Znam što prozivate nju jer je žena, ali auto ne zna šta je muško ili žensko i mnogi su od nas to doživeli, samo što ona nije uspela.

1000 evra je baš dosta a može malo više. :lol:

Nije ograniceno na pol. Sa muske strane to bi bilo opet drzanje mobilnog i mahanje drugom rukom kao da ga ovaj drugi vidi :roll:
A bila bi i veca brzina u pitanju.

Jedna istinita priča.
Nije krizna al' je emešna o saobraćaju.
Pre par godina vozip Mečki 123 3000D, sa kukom.

U gradu (PG) naglo kočenje, dobijem udarac otpozadi.
Golf 2.
Kako smo oboje kočili nos se spustio, a dupe diglo.
Ja napred. ostade njegov hladnjak na kuki.
Izlazi gospodja, izvinjava se.
Kad je došla policija, samo sam dao izjavu da neću da je teretim.
a polivaja će za sebe:
E hebi mi oca ako samo zbog ovoga netreba kuku ugraditi.

A ta ista mečka:
Golf 2 udario u suvozačka vrata ( žena unutra).
Bočni udar, njegova krivica.
Vrata izdržala a stub ga zadržao, islkrivljen petnaestak cm.
Vratio se kući sa mečkom
a Golfu nije bilo popravke.
Još me zezali:
Džaba ti pokušaj.
Ženu nisi ubio, a kola si nagrdio.

Poslednja izmena:
A za mobilne, već smo ušli u Jevropu.
Za razgovor mobilnim u vožnji žešća kazna.
I ako.
Ko želi, ima da se kupi uredjaj sa zvučnicima i mikrofonom
koji se stavi i auto i samo na njega zakači mobilni.

Ma... sta ima po gradu da pricas uopste? Sacekaj do prvog semafora i slicno. Logicnije je cak da pricas dok si na putu, to mnogo duze traje - ali ima mnogo manje krivina, nema semafora, prakticno nema pesaka itd.

Back