Šta radite u kriznim situacijama?

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Zamalo, bre! Ma baš zamaloooooo! Izlete vam psovke iz reči, trubite, izbaci vas iz takta i ako baš baš morate da stanete i izađete iz auta....

Ovo su deo naše svakodnevice, otvorimo oči ovako :eek: i damo sve od sebe da poštujemo bezbednost za sebe i druge učesnike ali, ipak aliiiiii, neko sa strane iznenada vam nametne pravac ne gledajući prvenstvo ili ko šiša pravila.

Malopre mi se to desilo, uspela sam da izbegnem udes. :roll:

retko kad burno reagujem i to opsujem vise da budalu malo trgnem ne sto sam se iznervirao..vozim u grckoj preko 120 nigde nikog..i neki debil valjda pogresno skrenuo pa se vratio unazad i skrece u pravac ne gleda..jedva sam malo usporio i zaobisao ga..ono na sirenu ali nije mi bilo svejedno

retko kad burno reagujem i to opsujem vise da budalu malo trgnem ne sto sam se iznervirao..vozim u grckoj preko 120 nigde nikog..i neki debil valjda pogresno skrenuo pa se vratio unazad i skrece u pravac ne gleda..jedva sam malo usporio i zaobisao ga..ono na sirenu ali nije mi bilo svejedno

Već viđeno.Umislio je da on ima prvenstvo.:rotf:

Bravo za tvoju prisebnost i snagu.

Poslednja izmena:
Meni je do nedavno blokirao srednji levi tocak na prikolici a jos bile nove gume pa je skripalo u besvest.
Elem, prolazim kroz Sentu i neki lik krece da izlazi iz sporedne ulice ali sam se ja nesto cackao oko muzike i nisam ga video na vreme
pa sam malo teze legao na kocnicu kad sam ga konacno snimio, i na kocnicu i na sirenu. Od skripe i sirene je lik ladno istrcao iz auta i pobegao
5 - 6 metara od auta misleci da cu da ga zdrobim za sekundu, a izlazio iz ulicice s moje leve strane, ostao pola trake udaljen od moje trake :lol:
Nema puno sta mogu da uradim, kocim, sviram, psujem ali ko naleti taj se zabio nacisto.
Bugari, Grci i Poljaci su najgori za to.

Meni je do nedavno blokirao srednji levi tocak na prikolici a jos bile nove gume pa je skripalo u besvest.
Elem, prolazim kroz Sentu i neki lik krece da izlazi iz sporedne ulice ali sam se ja nesto cackao oko muzike i nisam ga video na vreme
pa sam malo teze legao na kocnicu kad sam ga konacno snimio, i na kocnicu i na sirenu. Od skripe i sirene je lik ladno istrcao iz auta i pobegao
5 - 6 metara od auta misleci da cu da ga zdrobim za sekundu, a izlazio iz ulicice s moje leve strane, ostao pola trake udaljen od moje trake :lol:
Nema puno sta mogu da uradim, kocim, sviram, psujem ali ko naleti taj se zabio nacisto.
Bugari, Grci i Poljaci su najgori za to.

Ti se ne racunas, tvoja kategorija su slonovi :hahaha:

Smiren u vožnji.
Imam B, C i E kategotije mada sam kamione slabo vozio
Malim autima preko 200.000 km "u nogama"
Sa par nebitnih čukanja gde nisam bio kriv.
Šta je auto?

Jednom mi pukla spona (u Bugarskoj ja vozio, ali bila suvozačeva kola)
Prevrnuli se na krov. Motor urla. oseča se benzin...
Uspeo sam brzo da se smirim, da se uzvučem i da sve ostale izvučem iz kola.

U kanjonu Morače ostao bez kočnica-
Reno 4.
On ima kočioni aparat ispod pedale i u njega ide
šipka direktno sa pedale.
Spao mali osigurač koji je držao.
Opet mirno. Vukao onaj kišobran (ručna)
i kočio do prvog parkinga.
E kad sam izašao počele noge da mi se tresu od straha,

Pred svaki dalji put kod mehaničara da podigne na
viljušku i da pogleda upravljački i kočioni sistem.

Poštujte i pazite kola.

A bitno je i šta vozite.

Imao sam udes.
Sa jednim od najjačih auta Mercedes 123. Jači je samo Volvo
Golf3 udario me ukoso u suvozačeva vrata.
Njegova krivica
Žena pored mene.
Vrata izdržala zaustavio ga stub.
Od Golfa ništa, sa mečkom se vrato kući.
Još me zezali:
Ako već 'oćeš da ubiješ ženu sedni je u juga
pa to uradi.
Ovako si samo oštetio kola.

Poslednja izmena:
Ma nije ni bilo uvidjaja. Raspravismo se na brzinu da je on kriv i cao.
Boga pitaj i da li mu je onaj kec bio registrovan ili zbog cega vec nijednom on nije spomenuo policiju.
Poceo da trabunja kako sam "garant isao 80km/h" a ja mu rekao "prijatelju, evo ti atest od tahografa - isao sam 40km/h" a stvarno i jesam.
A cutao sam ko ***** da sam pretovaren pa zbog toga nisam ni mogao bas da ukocim. Ne bih mogao da stanem tom zestinom ni da sam bio prazan al ajd.

Ma nije ni bilo uvidjaja. Raspravismo se na brzinu da je on kriv i cao.
Boga pitaj i da li mu je onaj kec bio registrovan ili zbog cega vec nijednom on nije spomenuo policiju.
Poceo da trabunja kako sam "garant isao 80km/h" a ja mu rekao "prijatelju, evo ti atest od tahografa - isao sam 40km/h" a stvarno i jesam.
A cutao sam ko ***** da sam pretovaren pa zbog toga nisam ni mogao bas da ukocim. Ne bih mogao da stanem tom zestinom ni da sam bio prazan al ajd.

Pogledaj gore šta sam napisao.

Mene je, izgleda, mnogih gluposti u saobracaju spasilo to sto sam polozio voznju pred 23. rodjendan (iz prve i testovi i voznja).

Te razne skuteriste pustim, ako mogu malo se povucem levo ili desno da prodju - ako ih neko zvekne bolje da to nisam ja.

Zamalo, bre! Ma baš zamaloooooo! Izlete vam psovke iz reči, trubite, izbaci vas iz takta i ako baš baš morate da stanete i izađete iz auta....

Ovo su deo naše svakodnevice, otvorimo oči ovako :eek: i damo sve od sebe da poštujemo bezbednost za sebe i druge učesnike ali, ipak aliiiiii, neko sa strane iznenada vam nametne pravac ne gledajući prvenstvo ili ko šiša pravila.

Malopre mi se to desilo, uspela sam da izbegnem udes. :roll:

Pre dve godine na kružnom toku, bila je kasna zima, neka kiša i sve sivo..ulazim ti u kružni kad s moje leve strane mi dolazi ili uleće tamić zelene boje sa sivom ceradom...Jedino što sam video je da je taj lik podigao ruke u tamiću ali je zakočio ( inače bi me odno ko svinju ) i izbegao da me udari...Video je on mene ali nije pretpostavljao da ću mu ja uleteti u putanju i nastaviti da vozim kao da se ništa nije desilo...Nisam ga video, šta da radim ali nije bilo ni sudara
Uglavnom, kad se nadješ situaciji ali izbegneš sudar, nastavi da voziš bez panike i promene raspoloženja

Mozda kamiondzije, ali ovi sto voze kombije a pogotovo male pikape - divljaci bre.

Ne ljutim se ja na Truckera :)
Kamion je ozbiljna masina, moras da imas dobre zivce.

Netačno, netačno.
Profesionalci su najkorektniji vozači.

Uopšte se ne slažem, ja i moji smo imali dva 'bliska susreta' sa kamionima. Ih, zamalo za dlaku.Preticali vozila i krenuli ka nama, kao da nismo na putu. Nemam neko lepo mišljenje o kamiondžijama. :evil:

meni su ove godine dva puta oni na skuteru direktno isli da me preteknu i pod prednji tocak

dz sto sam u pravu ako treba skota da nosim na dusi ili jos gore da robijam

Desilo mi se nedavno, lepo ja vozim propisno, i kod zelenog semafora primetim mladića - pešaka kako je krenuo na pešački prelaz na crvenom, trubam mu da se skloni ili stane, video me, ko me šiša i krene lagano, a ja šta ću! Usporavam na vreme ionako ne bih smela da stanem na zelenom i baš sam stala tačno ispred njega! Dva puta mu trubnem, moj ćale koji je bio sa mnom, lepo i sočno mu opsova a da sam ja izašla bacila bih ga u Nišavu.

Šta da je bila kiša i vlažan kolovoz, a ne želim da nosim nekoga na dušu.

Poslednja izmena:
Uopšte se ne slažem, ja i moji smo imali dva 'bliska susreta' sa kamionima. Ih, zamalo za dlaku.Preticali vozila i krenuli ka nama, kao da nismo na putu. Nemam neko lepo mišljenje o kamiondžijama. :evil:

Desilo mi se nedavno, lepo ja vozim propisno, i kod zelenog semafora primetim mladića - pešaka kako je krenuo na pešački prelaz na crvenom, trubam mu da se skloni ili stane, video me, ko me šiša i krene lagano, a ja šta ću! Usporavam na vreme ionako ne bih smela da stanem na zelenom i baš sam stala tačno ispred njega! Dva puta mu trubnem, moj ćale koji je bio sa mnom, lepo i sočno mu opsova a da sam ja izašla bacila bih ga u Nišavu.

i ne treba da ga imate, zato cete se sklanjati ;)

i ne treba da ga imate, zato cete se sklanjati ;)

A da nemamo gde da sklonimo , a? :lol:

Uglavnom, kad se nadješ situaciji ali izbegneš sudar, nastavi da voziš bez panike i promene raspoloženja

Kako god, u takvim situacijama osećam ogroman kamen u grudi i prosto mi izlazi iz sebe.
icon_rolleyes.gif

Kocis i to je to... Onom ko je blesav truba ce da pomogne samo da se uspanici i napravi jos vecu brljotinu.

Ma briga me da li je blesav ili normalan, imao je svog instruktora još u auto školi, šta mu je rekao?

Poslednja izmena:

Vidiš, pešak je uvek u pravu, a ne tvoja logika.
Tako je i ona voditeljka mislila da je ona u pravu pa je ubila čoveka na pešačkom.
Pešaci, deca, biciklisti...to kako vidiš na 200 metara usporavaš maximalno

I ja sam s ejednom tako zaleteo na otvorenom putu i vidim ja ispred u daljini biciklistu i još dalje da mi dolazi neki auto u susret...očepim ti ja auto misleći da ću proći biciklistu pre onog auta ali ne lezi vraže, na vreme sam shvatio da ili ću odvaliti auto u drugoj traci ili biciklistu ispred sebe...tako da sam naglo, naglo kočio i zaustavio sena manje od 2 metra od bicikliste...fijuuuuuuuuuuu...bilo je jako blizu da ga lansiram

Back