laza57
Obećava
- Poruka
- 54
Osobe koje ste zavrsile faks, da li radite u struci ili radite nešto potpuno deseto van vaše struke. Da li ste otišli preko? I šta mislite o fakuletima trenutno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trenutno je pomocnik bravara (malo vise od fizikalca) kod nas placen 6200 na dan.Osobe koje ste zavrsile faks, da li radite u struci ili radite nešto potpuno deseto van vaše struke. Da li ste otišli preko? I šta mislite o fakuletima trenutno?
Tako je, ja sam zavrsila prostorno planiranje na geografskom, i naravno radim skroz nesto drugo, prebacila sam se u IT.Ko ima stručni fakultet, građevinarsttvo, elektrotehniku, još bolje IT, mašinstvo, medicinu i slično zaposlise par godina isto zbog "iskustva" a onda zapali u inostranstvo. Klinici još u srednoj školi razmiljšaju o tome i svaki dokumenat, diplomu, sertifikat odmah sudski prevode kod Jasne Filipović Bojić. Pa ih podnesu u imigracionu službu i čekaju. Oni sa društvenim naukama, ekonomijom, pravom, socijologijom. Tte strtuke teško nalaze dobar posao napoljud tatko da većina ostaje, a oni koji odu rade nešto drugo.
Što se tiče situacije u IT koliko sam čuo od drugih diploma nije toliko presudna ali može da posluži da bi te brže pozvali na razgovor jos, ako imas dobre projekte i iskustvo onda si lagan. A za elektrotehniku koliko vidim da samo traže baš iskusne možda grešim, ali baš vidim da traže sa minum 5 godina iskustva.Tako je, ja sam zavrsila prostorno planiranje na geografskom, i naravno radim skroz nesto drugo, prebacila sam se u IT.