STA RADITE KADA STE MNOGO BESNI ZBOG NEUZVRACENE LJUBAVI?

• Začetnik teme Začetnik teme Dadaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inspirion:
samo da ne bude gej :D

samo napred, ali malo i polako. da se ne smoris odma'.ocigledno si privlacnija.cim te odmah zvao.
:D
Pa, iskreno ja i zelim polako, jer ne volim da se preterano zalecem sa "novim" tipom.
Ipak prvo zelim da ga koliko-toliko upoznam, da vidim sta zeli, voli... i obrnuto.
Za sad mi se u potpunosti dopada, jer "ispunjava" sve sto ja trazim kod jednog muskarca: ima dovoljno godina da bude zreo, pametan, ima normalne rezone razmisljanja, fenomenalan izgled... uz to je i pazljiv (za sad). Sta ce mi vise?
Samo treba da, ukoliko i on dozvoli, pustimo da vreme pokaze jesmo li jedno za drugo.
Videcemo kako ce u narednim danima da se pokaze! :?: :!:
Kiss

inspirion:
samo da ne bude gej :D

samo napred, ali malo i polako. da se ne smoris odma'.ocigledno si privlacnija.cim te odmah zvao.
:D

E yebiga prijatelju, kasno nam je sada da zalimo za propustenim... :D pomogli joj da stane opet na svoje noge, a drugi dosao na gotovo i pobrao plodove naseg mukotrpnog rada... osecam se u najmanju ruku kao Sirano de Berzerak... od sada me zovite "nosonja"... :D

Eh, ne kaze se za dzabe "sve sto je lepo kratko traje", ali ovo je i jos krace trajalo!
Ne znam, bese mi previse lepo da bi bilo istinito. Najvise mrzim kada neko obecava kule i gradove, a da se to od tog nekog ni ne trazi.
Decko mislio da moze da ulece iz veze u vezu kao dobar dan.
Raskinuo covek sa devojkom s kojom je bio 4 godine, pa pomislio da moze opet da uleti u vezu u kojoj ce moci da komanduje!
E pa cvonjak!
Moze, ali sa nekom drugom!
Tako da, momci i devojke, opet ja na nuli, ali barem pozitivnoj!
Koji ce mi takav krembil!
Zelim da uzivam, pa makar i da ne naidje onaj "pravi"!
Ima ih toliko, a ja se lepim za budale!
Zar ne?!
:wink: :wink:

Dadaa:
A zbog cega me onda konstantno trazi, kada ja pokusam da odem?
Zasto mi onda ne dozvoli da odem na miru?
Tu ipak ima neceg, ali ja ne znam sta je to.

Mozda uziva u tome da zna da ti se svidja... To mu imponuje i hrani njegov ego. Na neki nacin zivi kao parazit, uzivajuci u tome sto zna da ce, kad god pomisli da mu fali nesto, uvek moci da se uveri da je jos u prometu tako sto ces ti biti u njegovoj blizini...

Ali, dosta filozofije... A, priznanje... "ti se meni svidjas..." itd... Kako ti se to cini?

iluzionista:
Dadaa:
A zbog cega me onda konstantno trazi, kada ja pokusam da odem?
Zasto mi onda ne dozvoli da odem na miru?
Tu ipak ima neceg, ali ja ne znam sta je to.

Mozda uziva u tome da zna da ti se svidja... To mu imponuje i hrani njegov ego. Na neki nacin zivi kao parazit, uzivajuci u tome sto zna da ce, kad god pomisli da mu fali nesto, uvek moci da se uveri da je jos u prometu tako sto ces ti biti u njegovoj blizini...

Ali, dosta filozofije... A, priznanje... "ti se meni svidjas..." itd... Kako ti se to cini?
Bez sjaja u ocima- to je laz. I kad postoji sjaj, treba znati od cega je- od ljubavi ili od pijanstva.

Pa desilo se da me je video sa nekim... I naravno da ga je to nateralo da me kontaktira, sto znaci da ga je dotaklo. Samo je problem sto se on KAO navodno boji da ga opet tako ne povredim. A povredila sam ga (NAVODNO muvanje sa drugim), sto sam bila sa nekim drugim NAKON naseg raskida.
Boze svasta! Ne pruza mi paznju toliko vremena, i posle se zali na ovakve stvari!
Vec danima mi pise porucice tipa: mila moja, jedina, nikada neces shvatiti koliko te volim i koliko cu te voleti... bla bla bla!
Ma... uf... iritira me...
Zamolila sam ga da me ostavi na miru, ali se to njemu nesto ne da!
I pored svega mi kaze da ne zeli da prekine kontakt samnom, jer me voli vise nego ikoga na ovom svetu!
:? :? :?

Dadaa:
kojote:
...Način, ŠKORPIJICE moja... :)
Jedini pouzdan, pravi sistem za "izbacivanje" tuge
je...KOJOTE bre!...'O'š ja da ga izbacim iz tebe?!
'Oću, majke mi! :)
GARANTUJEM!
8)
Pa ajde, onda, dragi kojote, ucini to!
izbaci ga iz mog sistema!
:wink:
...A to je pravo vreme
ZA NAS - RAJSKE PTICE
DRAGA MOJA SKORPIJICE...
P.S. Vidim, nisi vise :( .
Dobro je.
Sad si pomalo :?
Uskoro ti, na lice, vracam :) :arrow:
OVAKAV :D BASH!

kojote:
Dadaa:
kojote:
...Način, ŠKORPIJICE moja... :)
Jedini pouzdan, pravi sistem za "izbacivanje" tuge
je...KOJOTE bre!...'O'š ja da ga izbacim iz tebe?!
'Oću, majke mi! :)
GARANTUJEM!
8)
Pa ajde, onda, dragi kojote, ucini to!
izbaci ga iz mog sistema!
...A to je pravo vreme
ZA NAS - RAJSKE PTICE
DRAGA MOJA SKORPIJICE...
P.S. Vidim, nisi vise :( .
Dobro je.
Sad si pomalo :?
Uskoro ti, na lice, vracam :) :arrow:
OVAKAV :D BASH!
Pa, kako bih bila kada imam tako mile i drage ljude koji ce me izbaviti iz bedaka! :wink:
:P :P :P
:wink: :wink: :wink:

Dadaa:
Steffan:
I Dado, da li je ljubav mozda uzvratila udarac? :wink: Da li si mozda upoznala nekog novog decka vrednog paznje? hahaha :P
Ih, Stefke...
trazim, trazim...

Samo napred draga Dado, potpuno sam uz tebe!! :P Znas kako kazu, neke stvari su nam mnogo blize nego sto mislimo, bitno je samo posmatrati ih iz pravog ugla.. :wink:

Back