macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Bozic je porodicni praznik koji ako ne zelis i ne mora da ima veze sa religijom. Mozes da ga shvatis kao dan okupljanja porodice oko svecanije postavljenog stola, oko bogatijeg rucka. Ja sam par godina u instranstvu slavila Bozic 25.12 jer sam to posmatrala iz druge perspektive.Ne pripremam nista niti slavim bilo koji oficijalni praznik zaboli me tuki za sve a posebno religiju.
Grozim se kad vidim kako su ljudi bedni i glupi a ponasve i trivijalni.
Ko normalan u veku nauke i tehnike moze da veruje u isprazne religijske budalastine.
Ocito je da ima magaraca koji masakriraju sumu valjaju se po slami izvrse pokolj prasica pucaju kao u Bejrutu opijaju se kao majmuni i ponasaju se krajne nenormalno i nemoralno uz podrsku popova lopova.
Patrijarh kad se razboleo nije otisao na ostrog da molitva i tamo se leci nego je pohitao na vma avaj doktori pomagajte ....pametnom dosta o bogu isusu kog je rodila devicaotac mu se vec jednom zenio.....dakle sto bi rekao narod od zla oca i jos gore majke i sad da se slavi njegovo rodjenje koje moz biti i 25 12 i 07 01 ko je ovde lud.
Ako ni to ne zelis onda si promasio temu, jer ne vidim zasto se rugas i podsmevas ljudima koji u tome uzivaju. Religijski ili tradicionalno, kako ko.
- - - - - - - - - -
Ne pripremam nista niti slavim bilo koji oficijalni praznik zaboli me tuki za sve a posebno religiju.
Grozim se kad vidim kako su ljudi bedni i glupi a ponasve i trivijalni.
Ko normalan u veku nauke i tehnike moze da veruje u isprazne religijske budalastine.
Ocito je da ima magaraca koji masakriraju sumu valjaju se po slami izvrse pokolj prasica pucaju kao u Bejrutu opijaju se kao majmuni i ponasaju se krajne nenormalno i nemoralno uz podrsku popova lopova.
Patrijarh kad se razboleo nije otisao na ostrog da molitva i tamo se leci nego je pohitao na vma avaj doktori pomagajte ....pametnom dosta o bogu isusu kog je rodila devicaotac mu se vec jednom zenio.....dakle sto bi rekao narod od zla oca i jos gore majke i sad da se slavi njegovo rodjenje koje moz biti i 25 12 i 07 01 ko je ovde lud.
Patrijarh je bio pametan i skolovan covek. Ni jedan takav nece pomoc traziti od Boga u bolesti vec u medicini. Oni koji pohitaju u molitve i u crkvu kada se razbole krenuli su putem bez povratka...