Sta presudjuje u ulicnoj tuci?

dragance91

Obećava
Poruka
81
Zanima me misljenje vas koji trenirate nesto ili vas koji ste bili u ulicnim tucama, sta smatrate najbitnijim za ulicnu tucu, koji segment, da li je to brzina ? Snaga udarca? Tehnika ? Eksplozivnost ?
I koliko smatrate da je bitna sirova snaga i masa u ulicnoj tuci ? :D

Poslednja izmena:
Zanima me misljenje vas koji trenirate nesto ili vas koji ste bili u ulicnim tucama, sta smatrate najbitnijim za ulicnu tucu, koji segment, da li je to brzina ? Snaga udarca? Tehnika ? Eksplozivnost ?
I koliko smatrate da je bitna sirova snaga i masa u ulicnoj tuci ? :D

To,sto si nabrojao treniraj,i sparinguj.
Samo (Po mom misljenju),izbegavaj
da posto poto treniras 1000 tehnika.
Treniraj sto jednostavnije....
Masa nije presudna.

A,jesi li ti to postavio temu iz nekog posebnog razloga,
ili trazis nesto od svega po malo za sebe?

cz85combat.jpg

Lukavost , pokvarenost , brzina , svestranost . Ako te neko zvekne čelom u facu dok ti izgovaraš neku rečenicu
onda ti džaba bilo koji pojas iz bilo čega .Protiv karatiste ili boksera se ne smiješ tući na distanci dok džudistu
ili rvača ne smiješ puštati blizu . Ako te već uhvate , onda je griženje , hvatanje za jajca ili guranje prstiju u oči
vrlo efikasno . Ako ipak popiješ batine , sledeći puta uzmeš kolac , prišunjaš im se sa ledja i dobro ih izdevetaš !:)

To,sto si nabrojao treniraj,i sparinguj.
Samo (Po mom misljenju),izbegavaj
da posto poto treniras 1000 tehnika.
Treniraj sto jednostavnije....
Masa nije presudna.

A,jesi li ti to postavio temu iz nekog posebnog razloga,
ili trazis nesto od svega po malo za sebe?
Imao sam skoro jednu ulicnu tucu, koju sam vrlo riskantno dobio, tacnije lik me je napao, pa je uhvatio sturu kad je video da ce lose proci( posto je krenuo da dobija batine), zatim sam ga ja pojurio i u svoj onoj brzini i ludilu tako sutnuo nogom sa strane da je tip momentalno pao dole, ali desilo se tu i nesto nepredvidjeno pao sam i ja, toliko sam se zaleteo i obuzet bio ludilom i adrenalinom da sam pao preko njega, na svu srecu brzo sam se digao i isutirao par puta i pustio ga.No to je bio uzasan kiks mogao sam lose da prodjem, eto iz tog razloga sam pokrenuo ovu temu, kako bismo razmenili iskustva, misljenja i pomogli jedni drugima :D

Imao sam skoro jednu ulicnu tucu, koju sam vrlo riskantno dobio, tacnije lik me je napao, pa je uhvatio sturu kad je video da ce lose proci( posto je krenuo da dobija batine), zatim sam ga ja pojurio i u svoj onoj brzini i ludilu tako sutnuo nogom sa strane da je tip momentalno pao dole, ali desilo se tu i nesto nepredvidjeno pao sam i ja, toliko sam se zaleteo i obuzet bio ludilom i adrenalinom da sam pao preko njega, na svu srecu brzo sam se digao i isutirao par puta i pustio ga.No to je bio uzasan kiks mogao sam lose da prodjem, eto iz tog razloga sam pokrenuo ovu temu, kako bismo razmenili iskustva, misljenja i pomogli jedni drugima :D

Aha,tako....
Ok,ima mnogo razloga da te neko napadne,mozda si sam
prouzrokovao napad,mozda ,ne...Da,ne zalazim u detalje.
Strah je uvek koristan,ali ume biti stetan ,ako se ne kontrolise
,kao sto si opisao u vezi adrenalina...Taj zanos jeste mogao da
te kosta,ali vidim po tvom tekstu da taj lik i nije covek sa iskustvom...

Citas ovde da mnogi kazu ''Izbegavati frku'',to nije bez razloga,i to ce ti
biti najbolje resenje za ulicnu sorku,ali ,ako vec ne mozes izbeci,onda ...Jbga.

Nema tu mnogo filozofija u vezi ulicnih tuca...Citaj,od svih nas pomalo i reci ce ti se samo.
Sto se mene tice,ja sam ti gore napisao,ono sto ja mislim...

Aha,tako....
Ok,ima mnogo razloga da te neko napadne,mozda si sam
prouzrokovao napad,mozda ,ne...Da,ne zalazim u detalje.
Strah je uvek koristan,ali ume biti stetan ,ako se ne kontrolise
,kao sto si opisao u vezi adrenalina...Taj zanos jeste mogao da
te kosta,ali vidim po tvom tekstu da taj lik i nije covek sa iskustvom...

Citas ovde da mnogi kazu ''Izbegavati frku'',to nije bez razloga,i to ce ti
biti najbolje resenje za ulicnu sorku,ali ,ako vec ne mozes izbeci,onda ...Jbga.

Nema tu mnogo filozofija u vezi ulicnih tuca...Citaj,od svih nas pomalo i reci ce ti se samo.
Sto se mene tice,ja sam ti gore napisao,ono sto ja mislim...
Nisam prouzrokovao napad tebra ne volim konflikte, u principu do tuce dolazi kada branim nekog retko sam isprovociram konflikt, ovog puta doticni je ponizavao osobu do koje je meni mnogo stalo, a ja sam je verbalno branio, fizicki napad zapoceo je on.
Upravu si uvek sam za izbegavanje problema, tuca i konflikt nikad nikom nista dobro nisu doneli.
Ali objasni ti to ovim napaljenim indijancima koji skacu zbog svake sitnice :D

Nisam prouzrokovao napad tebra ne volim konflikte, u principu do tuce dolazi kada branim nekog retko sam isprovociram konflikt, ovog puta doticni je ponizavao osobu do koje je meni mnogo stalo, a ja sam je verbalno branio, fizicki napad zapoceo je on.
Upravu si uvek sam za izbegavanje problema, tuca i konflikt nikad nikom nista dobro nisu doneli.

Moras da si opusten Maksimalno i Spreman za svaku "kombinaciju'.Batine nisu nista strasno, zavisi gde te i kako zakaci.Uvek drzi Distancu, tada si najsigurniji.Ako si spreman psihicki za tucu, pridjes i nabodes ga glavom, to pali iz blizine,a iz daljine , nogom u genitalije ili u koleno, radi blokade.Sve ovo spada u momenat Iznenadjenja.

Ti,napaljeni indijanci,potezu najcesce pistolje
,nozeve...Od,takvih pesnice neces videti,u prvom planu.
Ali,jesu maheri za provokacije ,i napade na malo slabije.

Postoje ljudi koji izlaze u grad da bi se potukli.
Nije bitno da li dobiju batine ili nekog isprebijaju,to im je hobi.

Tacno tako Bojane, to im je hobi, upravo iz razloga egoizma, zatim psihickog maltretiranja kod kuce, nesnalazenje,tj.drustvo ih ne prihvata,kompleksi, i tako dalje.Normalni ljudi su prilagodljivi svim situacijama, ali je tesko sa onakvima izaci na kraj.Nekada se to moglo, danas je pitanje.

Back