Sta posle veze od tri godine?

Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.

Sve dok je karta za dopunsku nastavu i popravni zbog keca na kraju godine u TVOJIM rukama... sansa postoji.
Ili si pitchka ili si dasa. Odlikasi uvek imaju najbolje ribe... hoces da ta tvoja zavrsi sa nekim odlikasem?

Sta bih dao da sam na tvom mjestu.
Da JA drzim konce od svoje srece u svojim rukama.
Ovako, cekam na pisljivo vreme koje ce mi oduzeti makar 1/5 zivota da bih mozda opet nekad voleo.
Ili novo chudo da se desi

Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.
Probaj neku vezu od 5 godina, pa će ti ova veza od tri izgledati kao mudro rešenje....

Imaš razne opise veza koji mogu da ti pomognu....
-razvlačenje creva
-kres verzija
-malodušna borba za ljubav života
-mladost gordost
-naišo tuk na luk
-spala krpa na zakrpu (zrelost bez emocija)
-japi (berza)
-premijerka i premijer (oportunizam i karijerizam)
-koktel party (showing of)

manje ne. drugacije je uvek, da, ali ne moze manje. ili volis ili ne, samo drugacije.

Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja mislim da ako jednom volis najvise, tako da ti je isto da li ces da umres ili da zivis, da vise neces ni da pozelis da volis isto tako, nece to da ti padne na pamet isto kao sto ti nikad ne padne na pamet da ponovo izadjes iz necijeg stomaka. Takva ljubav se jednom desava.

Tuzih ljubav... na jednoj drugoj temi.

I ja sam tuzila ljubav. :D Ali ljubav uvek pobedjuje. Nista nam ne vredi da je tuzimo. Ljubav je uvek jaca od svega.

u vezi od 3 ili 5 godina ima svega samo strasti nema!! a kad nema strasti to je kao da jedete neslan rucak,ma koliko sve namirnice bile kvalitetne i svjeze i ma koliko da ste dobra kuvarica ako nema zacina..... bezukusno.... dzaba ako je komunikacija dobra,slazete se lijepo,imate slicne poglede na zivot,stavove,podnosite jedno drugum losu stranu ali meni je svaka duza veza postala na kraju DRUGARSTVO!!! strasti tu vise nije bilo,onog malog uzbudjenja pred izlazak,pa milion poljubaca i pusica, pa u kretvetu tek....
poslije 3/5 godina sve funkcionise "perfektno", znate kad treba da precutite jedno drugom,sta ko voli a ko sta ne voli,kad je cijoj mami rodjendan,imate zajednicke prijatelje,idete zajedno na razne slave i proslave,kupujete zajedno namirnice u samoposluzi..... zar to nije drugarstvo?sve to radite i sa prijateljima, osim sexa(valjda)
ja ne vjerujem u vjecnu ljubav. vjerujem u ljubav ali koja preraste u prijateljstvo. Ako ne predje u prijateljstvo ljudi se razidju

Kad smo kod rucka bez soli...ima ljudi koji bas vole da zasole i trpaju so i gde treba i gde ne treba i pre nego sto su okusili rucak, al' onda ta so ubije sve one raznovrsne ukuse koje svaka namirnica ima za sebe. I prakticno svaki rucak bude isti. Slan, jedes so. So je potrebna samo kod namirnica koje su bljutave, instant, tipa...vestacki hibridni paradajz kad mu nije vreme. Ako ga ne zasolis, ne mozes ni da ga jedes.
Mislite o tome.:lol:

Back