Budi manje tvrdoglav i priznaj da si pogrijesio...Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi manje tvrdoglav i priznaj da si pogrijesio...Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.
A taman su se u sexu uhodali...e bas steta :|
Znam. I to je ono shto je zaista tuzhno....Peta,danas mnogi parovi imaju problema u vezi jer ne znaju da razgovaraju jedno s drugim...ja,ja i samo ja:-?
Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.
Kad jednom zaista volis, nikad ne bi pozeleo da volis isto toliko.
samo jos vise..hm..mozda...![]()
Kad jednom zaista volis, nikad ne bi pozeleo da volis isto toliko.
Ne. Moze samo manje i drugacije.
Probaj neku vezu od 5 godina, pa će ti ova veza od tri izgledati kao mudro rešenje....Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.
a sta da radim ja posle 2 dine veze ... i dalje ludo volim a ne znam ko je kriv ni sta bi bilo najbolje da uradim/radim......
dajte i meni neke odgovore![]()
manje ne. drugacije je uvek, da, ali ne moze manje. ili volis ili ne, samo drugacije.
manje ne. drugacije je uvek, da, ali ne moze manje. ili volis ili ne, samo drugacije.
Tuzih ljubav... na jednoj drugoj temi.
Kada naravno jos uvek volis osobu sa kojom si bio i kada stalno mislis na nju. Mozda bi i imao sansu da se pomirimo samo da sam malo manje tvrdoglav i da mogu da priznam da sam pogresio.
- u vezi od 3 ili 5 godina ima svega samo strasti nema!!
- poslije 3/5 godina sve funkcionise "perfektno"
...
I ja sam tuzila ljubav.Ali ljubav uvek pobedjuje. Nista nam ne vredi da je tuzimo. Ljubav je uvek jaca od svega.