prestane dopisivanje na taj nacin i poruke postanu prostije
dal onda trazite nekog novog za zanimljiviji chat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prestane dopisivanje na taj nacin i poruke postanu prostije
m jok samo sto krace do snoskiceprestane dopisivanje na taj nacin i poruke postanu prostije
Mislim da je pitanje deplasirano.Posle tog "smuvavanja",dolazi do licnog kontakta.Ukoliko se pokaze,da interesovanje postoji sa obe strane,odlazi se u stan ili hotel.Tamo se upoznavanje nastavi
u detaljima,i ako su obe strane zadovoljene,"druzenje" se nastavlja po potrebi...
Zavisi kako se smuvas..
ako je zauzeta,zna se,,dogovor pada unaped,obicno se zavrsi sa divljim natakivanjem,,
![]()
Podseti menisi pratio Angelka, odmah se to na kameru prebaci
iliti digne na viši nivo)))
Podseti me
msm da je stvarno steta da ne upozna nasu drugaricu sto se pravi..
vecito ga sputavali i prijavljivali sto kojoj poslao po koji link,ili klipic,i koju slicicu..
bude mi ga zao sto ga nema,i sto nijedna nije imala razumevanje,,,a najmucnije mi one sto izgravale svetice,,Juuu Andjelko mi poslao Penis u pp..
a vamo se nabija na razne,,
sto bi reko De mukami
Podseti me
msm da je stvarno steta da ne upozna nasu drugaricu sto se pravi..
vecito ga sputavali i prijavljivali sto kojoj poslao po koji link,ili klipic,i koju slicicu..
bude mi ga zao sto ga nema,i sto nijedna nije imala razumevanje,,,a najmucnije mi one sto izgravale svetice,,Juuu Andjelko mi poslao Penis u pp..
a vamo se nabija na razne,,
sto bi reko De mukami
Ne treba,cita vas on celo vreme..
Nemate pojma vi ko je Andjelko pravi..![]()
sto si nabacila te cvikere,vis da sad nema sunca.
Pa nero keks je andjelkoDa pisemo peticiju da se vrati Andjelko?![]()
Pa nero keks je andjelko
mimimi mimimi