Šta ponuditi bogatašima?

MladenS.

Primećen član
Poruka
986
Šta mislite da treba ponuditi bogatašima što bi oni smatrali važnim i za njih korisnim, pa ne bi žalili da se finansijski "isprse" da bi to imali u svom posedu? S obzirom da se svi mi plašimo naročito teških i neizlečivih boleština, mislim da bi pronalasci za potpuno izlečenje ili nove efikasnije metode lečenja tih bolesti bili predmet interesovanja bogataša. Između ostalog.

gekko-cantrefuse.gif
af00d6a3-f5fe-45ee-b25f-9a11d2cefbce_text.gif

njih jedino moze usreciti snasa za jos veci profit.
Odrodjeni su oni i od boga i od naroda. Davaju zivot za jos par centi bogatstva.
Setimo se "pokolja" milijardera iz 1929, godine velike recesije, sloma Volstrita...........destine milijardera se ubilo jer su preko noci izgubili milijarde.

A bre Milune, zar bi tebi bilo svejedno da preko noći izgubiš milijarde? Iskreno reci. Naravno da ne treba izvršiti samoubistvo, ali je sigurno to veliki stres i stvarno treba biti psihički jak da se to preživi.

A sad na temu. Čudno mi je da naprimer za čarapu Majkla Džeksona daju milione dolara, a za nešto korisno kao što je naprimer finansiranje naučnih projekata ni centa i uopšte za to nisu zainteresovani. Tako je u većini slučajeva, ali na sreću postoje izuzeci.

Back