Sta planirate za ovaj raspust?

Kuku, kakvo uchenje za prijemni za srednju školu?! :S

Па нису сви фрикови к'о ти да су рођени са знањем за средњу школу већ урезаним у мали мозак, па да могу само да ваде податке :-P Неки од нас нису толико напредни па су морали и да уче за пријемни! Зато сам ја добио 19 бодова све укупно, зато што сам учио... :mrgreen:

Па нису сви фрикови к'о ти да су рођени са знањем за средњу школу већ урезаним у мали мозак, па да могу само да ваде податке :-P Неки од нас нису толико напредни па су морали и да уче за пријемни! Зато сам ја добио 19 бодова све укупно, зато што сам учио... :mrgreen:
Pa Nikola, ne frikovi, ali ne mislim da tu ima toliko da se uči da ne može da se planira ništa drugo... :S
To se radi lagano, svaki dan par zadataka, a i koliko se sećam zadaci iz zbirke su bili ekstra laki, osim onih pozadi za koje sam ili ispljuvala krv da ih uradim ili batalila. Ovo se naravno odnosi na matematiku. Srpski je... pih :mrgreen:

Па вама су били лаки али нама су били тежи него вама ;) А овим млађим генерацијама иду све тежи и тежи задаци и све више повећевају оне бодове за упис...
Уосталом шта мене боли уво ја ионако нисам урадио ни један задатак из тих збирки :p

Ma daj bre, nema šanse da ti poverujem, generacije su sve gluplje i gluplje, mislim, helou, koliko vam je bodova trebalo za prolaz na prijemnom? To je smejurija... prave teletabise od dece, sa sve onim rukama u testu i sličnim glupostima na prvom mestu, pa i bodovima za prolaz u srednju.

Озбиљно ти кажем ја кад сам полагао '89 годиште је имало лакше задатке од нас и повећали су нам упад у неке смерова за 2-3-4 бода... Не знам сада тачно за ове клинце како је ал' контам да ни њима није лако... Ал они су глупи и овако и онако :p

Back