Sta piju shabani od alkoholnih pica?

najsabanskija pica - smirnoff votka i viskiji, čivas, u kombinaciji sa red bulom ili guranama... to mi je baš ono bajasto, kao da se iskurči, ima se može se, a ne zato što stvarno voli to pice... Vinajk ne dirajte - to mi je baš onako domaćinsko, narodno piće, i za seljaka i intelektualce... pivo mi je više blejačko, klošarsko, opušteno piće nego šabansko... mada narvno da piće u suštini ne odrećuje (ne)šabanluk...z;)

Ne mesam ..meni je to sve sabanski..to ispred prodavnice..

Sa mnom ispred prodavnice je pio pivo Talijan koji ima dva Ferrarija i firmu koja vredi milione.

Ispred prodavnice piju jednostavni i neoptereceni ljudi. Naravno ne uvek, nego kad se nadju u takvoj prilici. A seljanke (na nivou) koje ne znaju ni p oprati kako treba te komentiraju sabanima, a one samo piju skupi sampanjac koji uvek drugi placa i pri tome nemaju pojma u kojim prilikama se pije sampanjac.z:D

Uaaaaaaaaaaa kupusarke.

Ziveo mali lav ispred dragstora.z:)

Poslednja izmena od moderatora:
Sa mnom ispred prodavnice je pio pivo Talijan koji ima dva Ferrarija i firmu koja vredi milione.

Ispred prodavnice piju jednostavni i neoptereceni ljudi. Naravno ne uvek, nego kad se nadju u takvoj prilici. A seljanke (na nivou) koje ne znaju ni p oprati kako treba te komentiraju sabanima, a one samo piju skupi sampanjac koji uvek drugi placa i pri tome nemaju pojma u kojim prilikama se pije sampanjac.z:D

Uaaaaaaaaaaa kupusarke.

Ziveo mali lav ispred dragstora.z:)

koji si ti mlakonja pijesh to malo djechije pivo
meni iskreno muka od svih tih deterdzenata
pijem samo nektar stvarno je klasa za ostale deterdzente
sinoc bio kod buraza a kod njega u frizideru hajneken
pa sam morao da izadjem da sebi kupim neko normalno pivo odnosno nektar

Poslednja izmena od moderatora:

Back