ŠTA OKO VIDI

MOZGALICE (ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime.....)

ŠTA OKO VIDI

Za moj 100. blog..:manikir:.........jedna lagana vežbica za mozak i oko.

Ovo je moja fotografija jednog dela našeg dvorišta. Nije obradjena ni u jednom programu za obradu fotografija. Takva je, kakva je. Čim sam je prebacila u folder sa fotografijama i pogledala je.......videla sam..........

Šta vi vidite?
Pomoć prijatelja: gledajte sve, a ne samo očigledno

PS Volela bih kada bi ste ostavljali komentare, naravno ko to bar malo želi.........Ajde, meni za ljubav napregnite malo oči i mozak.
:cmok2:

Znas sta ti nevaljalice jedna? Naterala si nas na finjaka da gledamo ceo dan u obican zid! Majko mila pa ni robijasi u samicama toliko dnevno negledaju u zid! Evo,obecavam-ja vise ga negledam al komentarima nemogu da odolim:pas:

dusan jovic 95;bt47526:
Znas sta ti nevaljalice jedna? Naterala si nas na finjaka da gledamo ceo dan u obican zid! Majko mila pa ni robijasi u samicama toliko dnevno negledaju u zid! Evo,obecavam-ja vise ga negledam al komentarima nemogu da odolim:pas:

ma pusti zid, važno da si sa nama i da se smeješ......neko će već da kaže šta radi lik na zidu hahahahaahah

dusan jovic 95;bt47526:

a vala bi ti mogla i da dodješ kod nas na odeljenje :zcepanje:

Ma tu sam ja! Ja vam dodjem kao istureno odeljenje!Znas sta dok vi slavite i tupite zid,ja pokusavam da naucim da se snalazim na ovom glupom kompjuteru! Em neynam gde se sta radi,em sam pola stvari izbrisala,em me neko uputio na FARMU a tam sve neki truli narodnjaci sa traktori i silikoni I LJILJO MOLIM TE-DAJ MI TAJ ZID DA OD MUKE LUPAM GLAVU O NJEGA!!!!!! Bar se ljudi nece muciti buljeci u njega:tease::tiganj:Bolje da:strika:!!!!!!Al ako nista drugo-:butkice:!!!!!!!!

dusan jovic 95;bt47533:
Ma tu sam ja! Ja vam dodjem kao istureno odeljenje!Znas sta dok vi slavite i tupite zid,ja pokusavam da naucim da se snalazim na ovom glupom kompjuteru! Em neynam gde se sta radi,em sam pola stvari izbrisala,em me neko uputio na FARMU a tam sve neki truli narodnjaci sa traktori i silikoni I LJILJO MOLIM TE-DAJ MI TAJ ZID DA OD MUKE LUPAM GLAVU O NJEGA!!!!!! Bar se ljudi nece muciti buljeci u njega:tease::tiganj:Bolje da:strika:!!!!!!Al ako nista drugo-:butkice:!!!!!!!!

E, pa ti mu dodješ kao ozbiljan kandidat za F odeljenje hahahahaahaha
Jel umeš da koristiš privatne poruke?

Meni su
images
i dalje na pameti,tako da ic ne vidim ,bre!

Back