ŠTA OKO VIDI

MOZGALICE (ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime.....)

ŠTA OKO VIDI

Za moj 100. blog..:manikir:.........jedna lagana vežbica za mozak i oko.

Ovo je moja fotografija jednog dela našeg dvorišta. Nije obradjena ni u jednom programu za obradu fotografija. Takva je, kakva je. Čim sam je prebacila u folder sa fotografijama i pogledala je.......videla sam..........

Šta vi vidite?
Pomoć prijatelja: gledajte sve, a ne samo očigledno

PS Volela bih kada bi ste ostavljali komentare, naravno ko to bar malo želi.........Ajde, meni za ljubav napregnite malo oči i mozak.
:cmok2:

Mozak nemam a vidim samo senku drveta na zidu. Za stoti blog red je da popijemo sampanjac. Ziveli... na 200-om ce mo nesto drugo

ca5c7361ny7.gif

dusan jovic 95;bt47329:
Nevidi se dobro al na prvi pogled,deluju kao iz jednog grma da su zute i crvene ruze...mora da sam omatorila kad nevidim neobicne stvari

Jesu i žute i crvene, posadjene zajedno dve ruže jedna do druge, palo mi na pamet, pa sad izgledaju kao jedan grm.........ali nije to........gledaj zid :) Sumrak je bio kada sam fotografisala, tačnije vreme zalaska sunca, nezahvalno period za fotografisanje jer se prepliću sunce i mrak i prave senke
Ah, da, nisi omatorila.........zaista nije lako videti, već su probali

Poslednja izmena:
Dobar dan.:)
Ovo mi je interesantno..
Sto se tice senki..vidim lice velike macke iznad senke ruzinog grma..i vidim coveka koji mase sesirom..oslonjen na drvo--to je iznad donje zute ruze...
..na samom zidu..pukotina..i deo prozora i nesto na njemu..
toliko od mene..;)

Marguise of the Angels;bt47333:
Dobar dan.:)
Ovo mi je interesantno..
Sto se tice senki..vidim lice velike macke iznad senke ruzinog grma..i vidim coveka koji mase sesirom..oslonjen na drvo--to je iznad donje zute ruze...
..na samom zidu..pukotina..i deo prozora i nesto na njemu..
toliko od mene..;)

hahahaahaha
Lice postoji, ali nije mačeće.......čovek sa šeširom je možda tu ali ga ja nevidim...pukotina postoji a prozor ne. Hvala na pokušaju i drago mi je da ti je interesantno

pomoć

Ne vidi svako šta želi, nije tog tipa fotografija
Kada sam pokazala drugima, videli su i oni isto
Na zidu.........desno........igra svetlosti, sunce koje nestaje osvetljava površinu zida. Biljke su u mraku formiraju nešto što ne očekujete da vidite na tom mestu......neka oko pogleda iza senke crveno-žutih ruža i drveta i gledajte sve nijanse
:cmok2:

Poslednja izmena:

Back