Šta od alata mora da ima svaka kuća?

gde me pogodiste , gore dole , ovo meni sasvim dovoljno za po kući uradi sam
IMG_20220510_203349118.jpg

Pa poslao ti je to sto ti treba,ako ne radis ti,bar neki poznanik,da ima sa cim da popravi ostrceno.
Sasvim dovoljno.Kasnije sam kupila i francuski ključ ( preskup je bio,ne znam šta mi je bilo:lol: ), posle toga moj muž je preuzeo brigu oko svega toga,ali iskreno dosta stvari se mogu uraditi na osnovu zdrave logike ,malo znanja iz fizike .
Treba čovek i da zna šta zna , a šta ne zna.

to je njegov problem sto je probio nogu i ne gleda kud hoda...to opet ne govori da se mora non stop majstor zivkati..ne treba uvijek pustiti majstorima da rade..
Neko se sam peo na krov da sam uradi / oklizne se ekser direktno kroz nogu / lecenje nakon toga / nije vredno toga.
.....
Bila je situacija da momak petom stane na ekser koji su obicne osobe ostavile na zemlji (nemar dok se radilo) / ta patika puna krvi ostala mi je u secanju kao reakcija nervoze smeh (nisam znala sta sad odvratno gadno je bilo)...

Čemu skromnost.. mslm da ne škrtarimo :mrgreen: što rekli, od viška glava ne boli :hahaha:

Pogledajte prilog 1152338
Баш лепо, тезга - ручни рад, ха?
Додуше, мало мала, али сигурно лепо планирана.
Колико ти је требало да направиш, 2 дана? 3? Са плочицама, наравно, како другачије...

Back