- Poruka
- 5.468
Pa pod uslovom "ako".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pod uslovom "ako".
Sasvim dovoljno.Kasnije sam kupila i francuski ključ ( preskup je bio,ne znam šta mi je biloPa poslao ti je to sto ti treba,ako ne radis ti,bar neki poznanik,da ima sa cim da popravi ostrceno.
Neko je hteo da pomogne na krovu / ekser probio nogu (sve u redu na kraju al' taj trenutak ...)/ treba pustiti majstorima da rade svoje.sta da ti kazem..od necega se mora umrijeti..ne mozemo svi ko kraljica elizabeta zivjeti 100 godina..
Mislis da majstori ne nagaze na ekser?Varas se i to mnogo.Neko je hteo da pomogne na krovu / ekser probio nogu (sve u redu na kraju al' taj trenutak ...)/ treba pustiti majstorima da rade svoje.
Majstor je na krovu kao mackaMislis da majstori ne nagaze na ekser?Varas se i to mnogo.
Neko se sam peo na krov da sam uradi / oklizne se ekser direktno kroz nogu / lecenje nakon toga / nije vredno toga.to je njegov problem sto je probio nogu i ne gleda kud hoda...to opet ne govori da se mora non stop majstor zivkati..ne treba uvijek pustiti majstorima da rade..
Jeste,i to niko ne porice,ali i on moze da naleti na ekser.mali pad koncentracije i eto,rupe na nozi.Majstor je na krovu kao mackarekao onima sto su njegov posao hteli da rade da se sklone rizicno je klizavo
.
Jeste,i to niko ne porice,
....ima iskustva / radi ceo dan / mehanicki se cuva pazi to je stvar navike...ali i on moze da naleti na ekser.
njemu je to posao rizik posla zna kako da se sacuva ne izlaže tome / drugima nije ...mali pad koncentracije i eto,rupe na nozi.
Hebo si mu kevu , ovoliko ni JKP nema alata.
Možeš ti to ručno...lolPa di si prijatelju, bas mi takav treba![]()
Ama imam dovoljno godina i video sam da se i veoma dobri majstori povrede.Djavo ne miruje nikad.
....ima iskustva / radi ceo dan / mehanicki se cuva pazi to je stvar navike...
njemu je to posao rizik posla zna kako da se sacuva ne izlaže tome / drugima nije ...
Баш лепо, тезга - ручни рад, ха?