- Poruka
- 129.229
...od danasnjeg dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bude nasilja, a ako ga bude da država odbrani samu sebe, da se radi i gradi, da Srbija napreduje i dalje....od danasnjeg dana?
Da se uhapse veleizdajnici....od danasnjeg dana?
šta ti očekuješ?...od danasnjeg dana?
I da nekako počnu da daju ispite i da se barem obnovi godinada studenti počnu da uče.
...od danasnjeg dana?
Lepomir će čitati citate.Da čujem neki zanimljiv citat sa književne večeri. Nadam se samo da neće recitovati Karleuša i Breskvica. Sudeći po tome koliko naroda tamo ide, one će biti gosti, a riba neće...
Upravo ovo. Lično verujem da je promenljivo, ali avaj.Ništa. Mi smo kao društvo najsposobniji samo za NIŠTA.
Dok se mi odlučimo da se pokrenemo nama pobegnu svi vozovi, autobusi, avioni, trajekti, zaprežna kola isl. Izrazito smo pasivan, dezorijentisan i naivan narod.Upravo ovo. Lično verujem da je promenljivo, ali avaj.
Zemo vise ti lezi vlaska magijaNema potrebe da vidimo "ko je vjera, a ko nevjera" jer to znamo.
Očekujem da Vučić vidi da Bog postoji i koliko je strašna Kazna Njegova!
Eh, da oženih Vlajnu, kakvih tu lepotica ima. A familija više ćerkama daje u miraz, nego što sinovima ostave u nasledstvo. Običaj takav.Zemo vise ti lezi vlaska magija![]()
A kafu sam da kuvas ceo zivot,da se ne osusisEh, da oženih Vlajnu, kakvih tu lepotica ima. A familija više ćerkama daje u miraz, nego što sinovima ostave u nasledstvo. Običaj takav.![]()