STA OCEKUJETE OD VASE BOR.VESTINE KOJU STE IZABRALI?

• Začetnik teme Začetnik teme A-LEX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma uredu je menjati vestine, i ja sam menjao vestine, poceo sam sa Karateom kao klinac nakon 2 god presao na Wu Shu i Sandu pa nakon toga na Muay Thai sa kojim se i dan danas bavim vec 10 god. uz to sam pre 5 godina poceo i Wing Tsun da treniram i u tome cu i ostati.
Sta je meni smesno su skupljaci tehnika i raznih vestina da bi sebe prozvali Majstorima a niucemu nisu dogurali dovoljno daleko.
Za Milosa
Slazem se da treba ici ka tome da budes kompletan i kao covek i kao borac. Postovanje i veliki POZZ

Macevanje nogama :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Super odgovor. Jednom sam sparingovao sa jednim tekvondasem i sve vreme me napadao jednom nogom. Onog trenutka kad sam mu pocistio onu drugu nije vise. :)

Vec nekoliko meseci treniram ninjutsu i mislim da necu menjati vjestinu. Ninjutsu je jedan od najkompletnijih borilackih sistema danasnjice i plus izucava i budo taijutsu, odnosno primjenu svih mogucih samurajskih i nesamurajskih orudja i oruzja, izucavanje istorije, prezivljavanje u prirodi, borbu u vodi, i sve to bazirano na istim principima sto uveliko olaksava i ubrzava ucenje.
Isto tako principi akrobatike su zasnovani na vremenu i snazi tako da je samo pitanje vremena kada cu moci da radim salto kao pravi ninja.
Ocekujem da mi pruzi mir, da zivotinja ne izbija iz mene, da kontrolisem adrenalin u stresnim situacijama, da se ne bojim moguce tuche i time ne popustim na bilo kakav intimidation, da razvijem intuiciju i 6. culo ili haragei, i jos mnogo toga.

Da izgledam lepo na plazi.
:klap:

Da slozio bih se i sa tim iz par razloga. Prvo, svi predstavnici Bujinkana danas prema nekom nepisanom pravilu moraju biti zgodni ljudi, atletski gradjeni, ne samo muskarci nego i zene, cime bi na prvi pogled stavili do znanja da Ninjutsu menja samo na bolje, cini od vas da zracite ljepotom i emitujete pozitivne vibracije svima u vasem neposrednom okruzenju.
Drugo, ko trenira onoliko koliko je odredjeno, imace atletsku gradju htio on to ili ne.:)

Back