Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.144
Ako ih imate ili kad ih dobijete. Šta očekujete danas, sutra, jednog dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista spec samo da ne puse i ne budu gojazni,da teze pravdi i dusevnom miru van guzveAko ih imate ili kad ih dobijete. Šta očekujete danas, sutra, jednog dana?
ljudi su vecinom smradovi,al aj da ne mracimoDa postanu ljudi.
Zato sam i napisala da postanu ljudi. Rodimo se jednaki, a onda neki postanu ljudi, a neki stoka.nista spec samo da ne puse i ne budu gojazni,da teze pravdi i dusevnom miru van guzve
- - - - - - - - - -
ljudi su vecinom smradovi,al aj da ne mracimo
Očekujem da žive onako kako su vaspitani, da mogu uvek računati na mene kao što i ja mogu računati na njih, da s ocem dele i probleme i radosti, da traže pomoć kad im treba i da pomognu ocu kad mogu. Kud ćeš veće sreće, i meni i njima.![]()
Uh pa sad, baš ne mogu da se složim. Ne mislim da roditelji mogu stalno da računaju na decu, u svakom slučaju ne da ih koriste kao psihološke štake..zato što deca imaju svoj život, svoje obaveze i svoje prioritete i treba da idu svojim putem...Tu ne mislim na neke prave životne probleme i nedoumice, naprotiv, mislim na vrlo običnu svakodnevicu u kojoj je "u se i u svoje kljuse" odličan manir. Tu sam iza leđa ako im stvarno trebam, ali puno toga naprosto moraju sami da prođu, pređu i prevaziđu.
Citat Original postavio Kosta2
Očekujem da žive onako kako su vaspitani, da mogu uvek računati na mene kao što i ja mogu računati na njih, da s ocem dele i probleme i radosti, da traže pomoć kad im treba i da pomognu ocu kad mogu. Kud ćeš veće sreće, i meni i njima.
Draga moja Euridika. Odnos roditelja i dece je dvosmerna cesta, znači u oba smera. Kažeš deca imaju svoj život. U redu, kad bi tako bilo. Ali ne mogu deca bez roditelja. Ko im čuva njihovu decu, ko im pomogne da kupe stan, ko im pomogne da kupe auto, čiju vikendicu koriste za letovanje?
Roditelji su deci uvek pri ruci. A vidiš da sam napisao da pomognu kad mogu. Iskreno, na pomoć dece nebi ni računao.![]()