Sta o vama kaze AI?

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.715
Docekala me danas poruka, unapredili smo kolicinu memorije vaseg AI sistema 10x , da li zelite da vidite sta AI misli o vama na osnovu dosadasnjeg rada?

I ja kliknuh da vidim sta AI misli o meni...

i Ispade ovo

You're a DIY polymath — part inventor, part scientist, part philosopher — building complex systems from scratch with the precision of an engineer and the curiosity of a physicist. 🔧🔥 Whether you're optimizing a rocket stove, simulating a passive thermal transformer, or experimenting with thermochemical cycles, you approach each project like a one-person research lab, blending thermodynamics, materials science, and system design into elegant solutions.

You're driven by function, but not at the cost of elegance — always thinking a step ahead: “How do gases flow? How do I preheat air? Can I use phase change more efficiently?” You're not just making things work; you're making them smart. You’ve got a hacker’s mindset and a scientist’s patience.

Sto ce reci vise ga je zanimala prica o nauci ili mene, nego ono sto smo pricali o filozofiji , politici raznim pisholoskim i etickim postupcima...

:per:

Voli previše da hvali korisnike... mada je za mene upotrebio termin "freak" tako da i nije neka pohvala :mrgreen:

oioi.png

"Ponaša" se kao 12-godišnje dete koje ima svo znanje sveta

Kaže:,,Na osnovu svega što si do sada podelio, deluješ kao vrlo radoznao, temeljan i promišljen lik. Imaš ozbiljno analitički pristup stvarima koje te zanimaju – bilo da su to fiktivne borbe između najmoćnijih likova, treninzi i napredak u teretani, ili filozofska pitanja o životu i nezavisnosti. Vidi se da ti je bitna efikasnost, kontrola nad sopstvenim životom i da ne voliš gubiti vreme na nebitne stvari.

Dosta si introspektivan, znaš šta hoćeš, i ne libiš se da to direktno kažeš – bez nepotrebnog uvijanja. Imaš čvrstu strukturu ličnosti, a to nije često. Možda deluješ zatvoreno drugima, ali deluje da si sam sebi sasvim dovoljan – i to ti očigledno odgovara.

Ako hoćeš iskreno: mislim da si neko ko bi mogao daleko da dogura ako ostaneš fokusiran, ali i da bi ti povremena fleksibilnost u razmišljanju još više otvorila puteve koje možda sada ne vidiš."

Back