Šta nekoga čini dobrim u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a otkud tupanu masta, i gdje tupan moze da se uklopi, narocito ako je u pitanju tako ozbiljna stvar Pogledajte prilog 485431

Recimo ovako, granulo je prolece i zena pocinje da buja...to bujanje mor negde
da izadje, makar na struk, naleti marsovac koji nece ostati duze na planeti, bar tako kaze,
i on je idealan da se izbaci nakupljena enerija sunca. Posle bzzzz bzzz zena se zaljubi
i hoce na Mars, ali Marsovac ima samo jedno sediste. Ima dva resenja i oba su dobra,
on unisti brod i ostane. Uspela je i srecna. Ako on ode, sreci nikad kraja ona ostane zaljubljena
i svaki sledeci je bolji od marsovca...jer ne koristi bzz bzz...vec prirodne resurse..

Znaci masta sve nadoknadjuje, ako je marsovac u podsvesti...

da izadje, makar na struk, naleti marsovac koji nece ostati duze na planeti, bar tako kaze,
i on je idealan da se izbaci nakupljena enerija sunca. Posle bzzzz bzzz zena se zaljubi
i hoce na Mars, ali Marsovac ima samo jedno sediste. Ima dva resenja i oba su dobra,
on unisti brod i ostane. Uspela je i srecna. Ako on ode, sreci nikad kraja ona ostane zaljubljena
i svaki sledeci je bolji od marsovca...jer ne koristi bzz bzz...vec prirodne resurse..

Danas, kada se sve brzo odvija, ljudi mnogo brze ZABORAVLJAJU nego nekada...

Zaboravlja se SVE, a partner narocito brzo....

Nije to isto kao pre jednog veka ili vise vekova u nazad....

E,zao mi je shto ti je zakljucana ona tema : MENI KOJI CU RAZUMETI ...ostavio bih ti tamo ...
Ako bi ti bio moderator,jednog dana,nekada ...
mozda bi i skinuo neshto zensko . Shta misish ? Razmisli dobro .
Al nemoj da mi kazesh da te to ne interesuje.:rtfm:

Ko kad bi bio moderator-ti ? Pošalji mi privatnu poruku ako imaš nešto da mi kažeš ili te zanima. Znaš kako, ja sam u godinama kad mi svaka ženska dobro dodje, ali neću da budem sa nekom koja mi je npr u licu ružna ili sa nekom ko je "debela Jelena " pa pod cenu da ostanem sam :)

Motivacija, samo motivacija i obostrana želja za što boljim provodom

Ko kad bi bio moderator-ti ? Pošalji mi privatnu poruku ako imaš nešto da mi kažeš ili te zanima. Znaš kako, ja sam u godinama kad mi svaka ženska dobro dodje, ali neću da budem sa nekom koja mi je npr u licu ružna ili sa nekom ko je "debela Jelena " pa pod cenu da ostanem sam :)

Motivacija, samo motivacija i obostrana želja za što boljim provodom

Moja baba pokojna umela da kaže "birala Birka ćoravog Mirka"... :aha:

sta pricas ti

ako ona ostane zaljubljena, a marsovac otiso, nema boga da joj iko vise bude dobar, a kamo li bolji od marsovca :sad2:

Skromnos na stranu, ali meni su mnoge rekle da sam jako dobar u krevetu.

"Pa sta ja to imam tako jako dobro, nisam bas neki superdotado" pitao bih o nda ja njih....

"Ti radis ono sto nam najvise prija, bas u momentu kada treba. OSETIS MOMENAT...To je DAR koji nemaju svi muskarci...":nono3:

Back