Šta nekoga čini dobrim u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice zena,za njih je dobar muskarac u krevetu onaj,koji ima podugacak i podebeo novcanik.I sto je najvaznije,da se sto cesce masa novcanika i da bude izdasan.
Da je ova moja tvrdnja tacna,potkrepljujem primerima iz nase stvarnosti.Pogledajte te folkere (ima naravno izuzetaka) kako vecito podbuli od pijanstva,droge i razvratnog
zivota kojim zive,kako najlepse devojke u Beogradu,prosto se "lepe" za njih. Ti probisveti su danas clanovi Beogradskog "dzet set drustva"! Sramota je sto je tako,ali tako je !:zper:

Sto se tice zena,za njih je dobar muskarac u krevetu onaj,koji ima podugacak i podebeo novcanik.I sto je najvaznije,da se sto cesce masa novcanika i da bude izdasan.
Da je ova moja tvrdnja tacna,potkrepljujem primerima iz nase stvarnosti.Pogledajte te folkere (ima naravno izuzetaka) kako vecito podbuli od pijanstva,droge i razvratnog
zivota kojim zive,kako najlepse devojke u Beogradu,prosto se "lepe" za njih. Ti probisveti su danas clanovi Beogradskog "dzet set drustva"! Sramota je sto je tako,ali tako je !:zper:

i šta navikne me na bogatstvo i onda ukine i ajd

Jesu li to seksualne veštine, zavodljiv pogled, uzdasi ili nešto treće?

Najbolje je objasnila Bjork u svojoj pesmi "Venus as a boy":

His wicked sense of humour
Suggests exciting sex
His fingers, they focus on her
Touches, he's Venus as a boy

He believes in a beauty
He's Venus as a boy
He believes in a beauty
He believes in a beauty
He's Venus as a boy
He believes in a beauty
He believes in a beauty
He's Venus as a boy
He believes in a beauty

He's exploring the taste of her
Arousal, so accurate
He sets off the beauty in her
He's Venus, Venus as a boy

He believes in a beauty
He's Venus as a boy
He believes in a beauty
He believes in a beauty
He's Venus as a boy
He believes in a beauty

pa možda su skromni pa se onda to nekako manifestuje

bućko ne repliciram ti sada

- - - - - - - - - -

kao skromni su špa se to pretvori u seh energiju

- - - - - - - - - -

e sad ako si prosečno skroman, prosečna energija... ako si jako skroman, onda je i energija takva... ako nisi skroman, ciao

Back