Šta ne pitati ženu

Ja ne znam, posteno ti kazem. A volim da kuvam, i kuvam kad god imam vremena. Al ako sam recimo danas kupila neku novu vrstu spageta, i na njima pise da se kuvaju 5 min, a one posle 5 minuta izgledaju kao da ce da se kuvaju jos 10, sta ja tu da radim. Ako ti mozes orjentaciono u kuvanju da se navijes na min, ja ne mogu. Neka jela mi se nekad spreme ranije, tipa kad je mladje povrce, neka kasnije, recimo neki pasulj bio mator. I kako to poredis restoran sa profi tiganjima serpama i 3 ljudi koji rade, sa pripremanjem klope u kuci? Pa mislim, nerealno je. A ti sta kuvas? Supu iz kesice? Przis krompir? Bez uvrede, pitam.
A da :0 zaboravih: mali milion puta mi se desilo da i u restoranu s profi kuvarima, cekam

Naravno da ti u restoranu sprema 1 jedini kuvar..mislim tvoju porudzbinu..i nema to izvinte brasno nam je ostro pa cete sacekati pola sata duze..nema ne radi mi donji grejac..zalepilo mi se za sherpu..izgorelo..preslatko-preslano..to se ni meni ne desava..kuvam sve al obicno ono sto se sprema do 30 min plafon..i kad me neko pita kad je rucak pogledam de sam stigo i mogu reci kad ce biti gotov par min gore-dole..tako da me ne bi nerviralo sto je neko od ukucana gladan i jedva ceka da pojete to sto spremim

Poslednja izmena:
ciak navar da da jedan savet..kad zenska baci oko na muskarca ..gotovo bilo kakva prica ili ponasanje tog muskarca ima prolaz..u obrnutom slucaju..gotovo nikakava prica ili ponasanje nema prolaz..

e nemoj me zafrkavat! moze on biti frajercina sa super pogledom, ali ako progovori gluposti, bez ikakvog slifa, dzaba mu sve! istina u raznim fazama "sazrijevanja" trazimo kod onog drugog razlcite stvari, ali ako govorimo o nekom " zrelom" odnosu, prica je i te kako vazna

Pa ja pod "zreli odnos" podrazumevam i seks, naravno, ali mi se iz tvog pisanja ucinilo da ti to vidis drugacije - zato sam pitao.
Budimo iskreni. Kao sto je kod muskaraca to nekad slucaj, tako je i kod zena da nije uvek bitan razgovor da bi doslo do zrelog odnosa, citaj seksa. Poenta je u tome da ce zena lakse doci do toga ako to zeli. Mnogo lakse nego muskarac, koji mora dobro da se namuci (da mi na kraju ostao suvog...mislim... da bi na kraju cesto uspeh izostao).
Ako pricamo o nekoj ozbiljnoj vezi/partnerstvu/braku gde se ne radi samo o seksu, onda si potpuno u pravu da tu nema buducnosti ako ne postoji neki temelj (nadam se da je moja interpretacija tvog stava tacna), ako partneri ne mogu da pricaju i o nekim ozbiljnim temama. Moze seks biti izvanredan, ali bez komunikacije/razumevanja/slusanja ce da propadne pre ili kasnije.

vjeruj mi, sto sam starija, sve sam zbunjenija. shvatila sam, ako je zeni to namjera, moze svaku noc zavrsiti sexom (mislim ovdje na zene koje nisu u vezi).
ali, ja isto mislim da tom sexu treba da prethodi neki zdravi flert. hocu tebe da pozelim u tom trenutku, bez obzira hocemo li se mi vise ikada vidjeti.
mozda si ti u pravu. mozda zaista i nije potrebna neka prica.
znas, sta. svaku tvrdnju moramo dokazati. i nema nam druge nego da krenemo u istrazivacki rad. zato ovog vikenda provjeravamo tvrdnje. samo treba da preciziramo koji nam je cilj. zrtvovacu se za nauku

Haha, zrtvovaces se za nauku. :hahaha:
Pa na nekog se palis zbog njegovog intelekta, duhovitosti, price, ali neces se za takvog zainteresovati ako ti je fizicki totalno neatraktivan. Znaci takvi likovi jako retko dobiju sansu da bi se neka zena upustila u nesto sa njima. Nije fer, ali tako je. Razumem ja sta ti zelis da kazes. Bio sam ja i u situacijama, gde sam se molio da zenska ne progovori, jer mi je sam njen izgled bio dovoljan. :mrgreen:
A imas naravno i situacije gde ti treba vise od toga odnosno gde izgled pada u pozadinu, jer te nesto drugo kod te osobe privuce i zainteresuje jos vise.
Da se vratim na temu: mislim da zene ne reaguju bas ljubazno kad ih muskarac pita za godine i kile. O tome bas neradu pricaju. Ne sve, ali mnoge.

ja nikako dva dobra da sastavim.
moram da pomenem jos nesto, a to je pristojno ponasanje, koje ne dozvoljava muskarcu da postavlja odredjena pitanja, tipa godina ili kg. ej, koja je sad fora da se takva pitanja postavljaju

ja nikako dva dobra da sastavim.
moram da pomenem jos nesto, a to je pristojno ponasanje, koje ne dozvoljava muskarcu da postavlja odredjena pitanja, tipa godina ili kg. ej, koja je sad fora da se takva pitanja postavljaju

Pa nije bas jednostavno. Ako se devojka koja recimo ima 18 godina pita koliko joj je godina, sumnjam da ce se uvrediti. Ali one koje su u tridesetim, cetvrdesetim ce se itekako uvrediti ako ih muskarac to pita. E sad, gde je granica, odnosno ot koje starosti se zena uvredi na to pitanje?
Za kile niko normalan nece pitati, ali postoji i situacija kad su muz i zena 20 godina u braku (lupam) i sta sad....zena stane na vagu i muz ne sme da je pita koliko ima kila? Bezveze mi to malo. Mislim, znamo se toliko dugo, videli smo jedno drugo u svim mogucim pozama, nema sta nismo radili, i sad se ti vredjas jer sam pitao koliko kila imas???
Sta zelim da kazem: nije isto da li osobu tek upoznajes ili je vec vecno poznajes, a nije ni isto sta ti ta osoba dodje (ili ti ne dodje nista). Nadam se da kapiras sta zelim reci.

E to vec olaksava stvar. Mada, muvaju se nekad i stariji i tu muskarci moraju da paze, jer kao sto rekoh od neke odredjene starosti zene se uvrede kada se pitaju koliko godina imaju. O kilazi da ne pricam. Nisam jos cuo da je neki tip pitao zensku dok ju je muvao koliko ima kila. :mrgreen:
Jos jedan tabu za muskarca kada muva ribu: nikako sponinjati bivsu devojku ili devojku ispitivati o njenoj zadnjoj vezi, bivsem decku itd.Tu si puk´o u startu. :dash:
Uopste gledano, za pocetak se biraju "lakse" teme, neke dnevne teme najbolje. Dok se bolje ne upoznate isto nikako pocinjati o roditeljima, braci, sestrama, jer sa time mozes isto brzo sve unistiti (npr. umrla joj majka a ti je pitao nesto u vezi roditelja). To odmah srozava atmosferu. Isto tako bataliti politiku, tu se isto mozes opeci odmah. Dakle nikako price i pitanja o veri, politici i slicnim nezgodnim temama.
E sad, kad se bolje upoznas sa tom osobom, onda mozes polako i neke ozbiljnije teme da izaberes, kako bi komunikaciju digao na visi nivo, jer one povrsne pricica na pocetku ce brzo dosaditi i tebi i onoj koju muvas. Ali na pocetku najbolje ona "light" verzija, ja mislim. :mrgreen:

e nemoj me zafrkavat! moze on biti frajercina sa super pogledom, ali ako progovori gluposti, bez ikakvog slifa, dzaba mu sve! istina u raznim fazama "sazrijevanja" trazimo kod onog drugog razlcite stvari, ali ako govorimo o nekom " zrelom" odnosu, prica je i te kako vazna

u prici je i razgovou sve je vazno..medjutim..hipotetika je jedno a stvarnost nesto sasvim drugo.ja sam xyz puta slusao izjave jedne prirode ali kad se takve situacije u stvarnosti dogode osobe postupe drugacije od onog sto su pricale da ce da urade..

Napravise ljudi filozofiju od obicne konverzacije..
Svako od nas je individualna licnost, tako da ne postoji opsti sablon sto se razgovora i pitanja tice.

Ja obicno pocnem sa temom o fudbalu, to uvek upali kad su devojke u pitanju.
Ako primetim da je ne interesuje fudbal onda se prebacim na temu zaraznih bolesti koje se prenose sexom..
Ako je ni to ne interesuje onda definitivno nije zenstvena a samim tim ni moj tip.

Back