Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.602
Ja ne znam, posteno ti kazem. A volim da kuvam, i kuvam kad god imam vremena. Al ako sam recimo danas kupila neku novu vrstu spageta, i na njima pise da se kuvaju 5 min, a one posle 5 minuta izgledaju kao da ce da se kuvaju jos 10, sta ja tu da radim. Ako ti mozes orjentaciono u kuvanju da se navijes na min, ja ne mogu. Neka jela mi se nekad spreme ranije, tipa kad je mladje povrce, neka kasnije, recimo neki pasulj bio mator. I kako to poredis restoran sa profi tiganjima serpama i 3 ljudi koji rade, sa pripremanjem klope u kuci? Pa mislim, nerealno je. A ti sta kuvas? Supu iz kesice? Przis krompir? Bez uvrede, pitam.
A da :0 zaboravih: mali milion puta mi se desilo da i u restoranu s profi kuvarima, cekam
Naravno da ti u restoranu sprema 1 jedini kuvar..mislim tvoju porudzbinu..i nema to izvinte brasno nam je ostro pa cete sacekati pola sata duze..nema ne radi mi donji grejac..zalepilo mi se za sherpu..izgorelo..preslatko-preslano..to se ni meni ne desava..kuvam sve al obicno ono sto se sprema do 30 min plafon..i kad me neko pita kad je rucak pogledam de sam stigo i mogu reci kad ce biti gotov par min gore-dole..tako da me ne bi nerviralo sto je neko od ukucana gladan i jedva ceka da pojete to sto spremim
Poslednja izmena: