BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ja sam siguran da ce na Marsu nesto da pronadju, ako ne danas onda za par godina sigurno hoce! Pomno pratim desavanja na Marsu, cim saznam nesto vise obavesticu vas!
Aj molim te,nemoj nas zaboraviti..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam siguran da ce na Marsu nesto da pronadju, ako ne danas onda za par godina sigurno hoce! Pomno pratim desavanja na Marsu, cim saznam nesto vise obavesticu vas!
Pozdravi dr. Haselhoff u moje ime i podseti ga da mi vrati aparat za konverziju naelektrisanja aktivnih CrDS cipova...treba mi za brusilicu...![]()
Izgleda da nista od tvog konverzionog aparata, ugradila ga je u usporivac turbulenicije kod motora sa vanjskim obrtnim momentom. Inace kad smo vec kod brusilice, da li je u pitanju rotaciona ili horizontalnovektorska? Ako je ova druga u pitanju onad ti ja mogu pomoci oko naelktrisanja uz pomoc jonskog katraktora.
jonski katraktor...ko to jos koristi? Poslednji za kog sam cuo da se sa tim zajebava, bio je pok. Zika, bravar iz Obrenovca...mislio je da ce povecavanjem obrtnog momenta povecati i frikciju...kakvo gadno razocarenje..
Razleteo se zajedno sa abrazivnom plocom...
Ja sam uspesno povezao plazmatski ubrizgavac negativnih jona sa brusilicom...nije bas-bas..ali radi.
Mislim da cu konverzijom naelektrisanja uspeti da stabilisem negativne efekte sub-vibracionih elemenata...
ps.: brusilica je HRCD, sa magnetnim levitron lezajima za poliugaono..ma nema veze..uskoro ce je pustiti u serijsku proizvodnju...ovo je samo prototip..