STA NAM TO KOSTUNICA SAOPSTAVA

Posto svugde u svetu postoji neko mesto rezervisano da svak ko ima nesto kaze, pretpostavljam da je to ovo mesto. Pa tako da i ja nesto kazem. Sta nam to Kostunica saopstava? Da li on covek uopste nesto saopstava? To je bolje pitanje. Nisam nikad bio clan niti jedne partije osim DS u vreme 92-93. Debelo sam se razocarao u sve "njih tada". Zamrznuo sam sve svoje aktivnosti vezane za politiku do daljnjeg. Presao u grupu nezaintersovanih. Zasto? Zato sto ni ja ni vi dragi moji ne resavamo ama bas nista sto se tice nas. Sve to neko resava umesto nas. Dok je KPJ bilo je s....a, dok je bio Sloba bilo je toga takodje, a sad vidim da su oni svi bili amateri u odnosu na ove nase nove demokrate. Ma ovo nije ni D od demokratije. Ovo vise lici na filmske orgije a sa tom razlikom sto su reziseri negde daleko odavde. A vi ljudi samo se opustite jer kad ste opusteni lakse je, ne boli... Eto to bi bio ukratko moj komentar na sva ova s....a koja vi nazivate a ja sam mislio da je demokratija. Pa pogledajte samo skupstinu, svaki dan nase TV stanice i sve ce vam biti jasnije. Explorer kanal je interesantniji od nasih TV stanica.

Михајло:
ЈА могу да сконтам да твој мозак количински може да прихвати само одређене информације, ипак си у секти!
Али тешко да могу да разумем зашто се петљаш где ти није место и лупаш глупости у теми о којој немаш појма?
Zato si ti jako pametan...
A ovako nam je bas zbog tih "pametnih" kao sto si ti!!!

http://www.savekosovo.org/
banneramerica.jpg

notokosovoindependence.gif

Nole1:
.....
Sta nam to Kostunica saopstava? Da li on covek uopste nesto saopstava? To je bolje pitanje.
...
.

Čekamo rešenja od političara!!??
Jel' nam to trauma ostala iz prošlosti kada smo navikli da nam Slavni Savez ********* na čelu sa JeBoTitom stalno pokazuje put ka svetlu na kraju tunela......
Jedino je bila šteta što još niko pre nas nije izašao iz tog tunela i premostio provaliju jednim lepim vijaduktom :D :D

@Vasilije
Pa imas ih sa vijaduktom u glavi, i ako su im ocevi i dedovi Titini generali, a sebe pronalaze u likovima utripovanih pevaca, pa misle da su ono sto nisu i da nisu ono sto jesu, u svakom slucaju zavrsavaju kao lik iz ogleda o stecenom ili genetskom refleksu.
Usput to je magare izgladnelo izmedju dva plasta sena, ne zna kom da pridje i crce gladno,............

Evo sta na NE govori Kostunica.............

Kad premijer slavu slavi

Premijer Srbije Vojislav Koštunica rekao je novinarima da se na slavi ne govori ni o čemu osim o slavi, "ako znate šta je slava".

Baš nas nešto interesuje da li je prepodobni Koštunica i Mladiću poručio "je l’ vam to jasno?", ili je bio bar malkice uljudniji, bar putem medija ili mogućih posrednika. Sumnjamo da je tako imperativan bio i prema drugim haškim "dobrovoljcima
".
A, na svakom je da proceni ko se kulturnije ponaša prema državi - pojedini haški optuženici, ili novinari koji zbog obaveza prema javnosti moraju da iskoriste jedinstven trenutak da se oči u oči vide s Koštunicom.

Da on nije toliko kontemplativan i da umesto nemuštih saopštenja izađe pred novinare i narod i kaže istinu, ili bar podnese ostavku ako ne može da podnese istinu, možda novinari ne bi ni morali da "skrnave" Đurđevdan.

Secate se one cuvene.."ko sme u oci da vas pogleda?"

Ja sam mislio da su ono Kostunicine oci na plakatima...izgleda da nisu mislili na njega..

Kill Bill:
Evo sta na NE govori Kostunica.............

Kad premijer slavu slavi

Premijer Srbije Vojislav Koštunica rekao je novinarima da se na slavi ne govori ni o čemu osim o slavi, "ako znate šta je slava".

Baš nas nešto interesuje da li je prepodobni Koštunica i Mladiću poručio "je l’ vam to jasno?", ili je bio bar malkice uljudniji, bar putem medija ili mogućih posrednika. Sumnjamo da je tako imperativan bio i prema drugim haškim "dobrovoljcima
".
A, na svakom je da proceni ko se kulturnije ponaša prema državi - pojedini haški optuženici, ili novinari koji zbog obaveza prema javnosti moraju da iskoriste jedinstven trenutak da se oči u oči vide s Koštunicom.

Da on nije toliko kontemplativan i da umesto nemuštih saopštenja izađe pred novinare i narod i kaže istinu, ili bar podnese ostavku ako ne može da podnese istinu, možda novinari ne bi ni morali da "skrnave" Đurđevdan.

Secate se one cuvene.."ko sme u oci da vas pogleda?"

Ja sam mislio da su ono Kostunicine oci na plakatima...izgleda da nisu mislili na njega..

Ма најгоре је што се свега сећамо....сећамо се и онога ПОШТЕНО-ЂИНЂИЋ.... а после: КОМЕ ЈЕ ДО МОРАЛА НЕКА ИДЕ У ЦРКВУ... сећање је добро......а и
подсећање је добро....... :shock: :shock: :shock:

п.с. Верујем да Коштуњави све мање иде у јавност са саопштењима управо због ликова као што си Ти.........

Kill Bill:
Ti si opsednut......................:):):):):)

Аха.....ја опседнут...па погледај мало какву си болесну КОНСТРУКЦИЈУ САЧИНИО од Коштуницине изјаве за Ђурђевдан.......да ли је то нормално?????????????????..... ОСИМ ТОГА ВРЕЂАШ ИНСТИТУЦИЈУ ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ (трт......сети се како си мене тужакао код админа, као ја вређам "институцију" председника Србије тј.Тадића)
:razz: :razz: :razz:
:razz: :razz:
:razz:

Back