Sta nam kaze matematika,jel isplatljivo verovati Boga ?

Evo pitanje sa sirokog obuhvata forumskog interesovanja - sta nam kaze logika 21 veka,jel uopste isplatljivo biti vernik...!?
..mislim ono bas vernik,verovati Boga ,drzeci sve Njegove zapovesti i biti deo Novozavetnog Bozjeg naroda ?
Sta nam kaze racunica,jel to uopste pametna investicija vredna ulaganja ?
Logika 21. vijeka kaze vjerovanje u Boga je na dobrovoljnoj bazi.

Evo pitanje sa sirokog obuhvata forumskog interesovanja - sta nam kaze logika 21 veka,jel uopste isplatljivo biti vernik...!?
..mislim ono bas vernik,verovati Boga ,drzeci sve Njegove zapovesti i biti deo Novozavetnog Bozjeg naroda ?
Sta nam kaze racunica,jel to uopste pametna investicija vredna ulaganja ?
a šta fali starozavetnim zapovedima?

Cuj racunica i vjerovanje u Boga.Hajd'malo pojasni.
Licno smatram da je danas sve manje ljudi koji realno osporavaju kreacionizam jer zdrava ljudska logika uz sve te tehnoloshke novine i arheoloske naode prosto nalaze logicki zakljucak da valjda postoji neki Stvoritelj koji je sve to stvorio je ujedno jako cesti finalni zakljucak - "...ALI STA JA IMAM S TIM,
sto bih se ja uopste zamarao s tom idejom kada su meni drugi prioriteti na listu ocekivanja i postignuca u zivotu ?
...sto bih se ja ustrucavao nekih komoditeta u zivotu ili sta bih uopste na bilo koji naci investirao deo mog vremena,mojih planova,mojih sredstava zbog Tog Stvoritrelja...!? MOJA MATEMATIKA KAZE DA AKO LI JA POSTANEM VERNIK ONDA SE TREBAM RESITI / OSTAVITI ..." i onda navode listu potencijalnih gubitaka koje smatraju da ce im definitivno pogorsati zivot !!!

Primarno pitanje ovo teme jeste dali je to zaista tako !??

..a ko je uopste rekao da im nesto fali ?
I kako im uopste moze nesto faliti kada je BOG JEDAN TE ISTI,NEPROMENLJIV !?
...ono sto je jos uvek na snazi se jednostavno treba drzati a to sto je ispunjeno ostaje u istoriji i to je to !
danas je subota a ti pišeš i diskutuješ na forumu
to je smrtni greh i kažnjava se kamenovanjem do smrti

Što se tiče nekih principa matematike sam Stvoritelj se služio takvima da bi stvarao, a da li je isplativo biti član neke religije ili sekte to svatko za sebe treba računati.
Ja sam upravo zbog ovog sto si naveo veoma precizno definisao pitanje teme a i uvodno izlaganje...
Dakle nisam uopste pominjao nikakvu religiju nit sektu vec iskljucivo status pripadnik Bozjeg naroda sto ce reci vernik u pravom smislu reci !
...i slazem se da svako treba sam o sebi odlucivati ali ujedno smatram da nimalo nece skoditi ukoliko se ovde iznose razlicita gledista,saveti i iskustva s cime se moze uticati i na konacnu odluku svakog pojedinca.
Investicije su zaista bitni koraci u nasem zivotu,zar ne ?

Ja ne zagovaram da sam vernik, ali ako si ti istinski starozavetni vernik
A zasto bas SZ-ni vernik ?
...i kakva je to razlika sa NZ-nim vernikom ?
i poštovaoc lika i dela pokojnog Isusa, odma češ ugasiti kompjuter jer subotom nije dozoljena nikakva aktivnost, čak ni uključiti kompjuter a kamoli kuckati na njemu
Ponavljam- GDE SI UOPSTE PROCITAO / CUO/VIDEO DA JE ZABRANJENO PISATI / GOVORITI / PROPOVEDATI O BOGU SUBOTOM ???

Back