Šta nam je važno, šta je manje važno....

SA i MA u losim aspektima,su jedna od najtezih kombinacija i tu treba biti vrlo oprezan,narocito u sinastrijama i proveriti i iz drugih uglova kako bi se taj aspekt mogao ispoljiti.
То је аспект који даје и верност.;)
Квадрат јесте тирански- Сатурн својом спорошћу мучи брзог Марса.
Али добар аспект, поред верности делује и у стилу ''заједно смо јачи''.

koliko znam, vlasnik plutona je taj koji daje fatalnost odnosu... i sve sa plutonom je krajnost. ja imam i u natalu i u sinastriji konjukciju pluton venera i pluton na pluton... a i u sinastriji sa bivšim mužem opet njegov pluton na moj, u konjukciji sa mojom venerom. eto, neko ne doživi ni jednom, a ja dva puta u životu... i baš sam se usrećila. :roll:
ne volim ni plutona ni saturna da vidim blizu bilo koje lične planete...

Moze znaciti dosta toga,zavisi u kojim su poljima i kojim poljima vladaju.Astrolozi ovaj aspekt prevode kao jaka seksualna privlacnost.To vazi i za opoziciju stim sto tada osoba ciji je Mesec neprodje kao sto je planirala.

Zavisi,ako su u 12-om moze biti i sklonost i poslovi sa kriminalom Boni i Klajd,ili policijski partneri.Ako ostali aspekti podrzavaju poput Jupitera ili Sunca,zajednicke stvari treba raditi nocu,a da su Mo ili Pl nosioci.

Veza nece dugo trajati zbog opozicije,on ce juriti karijeru,zajednickog zivota nece biti na duze staze,a tvoji su planovi da odete u inostranstvo.

Konjukcija daje izuzetnu privlacnost,ali ona je kratkog daha,trajace nekoliko puta posto je Mesec brz,osim ako neka teska planeta ne pravi povoljan aspekt.

Veza nece dugo trajati zbog opozicije,on ce juriti karijeru,zajednickog zivota nece biti na duze staze,a tvoji su planovi da odete u inostranstvo.

Konjukcija daje izuzetnu privlacnost,ali ona je kratkog daha,trajace nekoliko puta posto je Mesec brz,osim ako neka teska planeta ne pravi povoljan aspekt.

A sto je to kratka veza, nasa traje vec godinu dana...
Istina, on juri za karijerom, ali ja to pokusavam razumjeti i biti strpljiva... :sad2:

Back