Šta nam je preče: zdarvlje životinja ili ljudi?

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Da li smo zaista stigli dotle da je lakše skupiti novac za lečenje životinja nego potpise za lečenje ljudi?

Na više mesta na fb stoji poziv za potpisivanje peticije da se bolesnima od multiple skleroze omogući lečenje u (atomskoj) banji Gornja Trepča.
Oni sada mogu dobiti uput za neku drugu banju ali ne i za Gornju Trepču koja im jedino pomaže!

Do ovog trenutka skupljen je svega 341 potpis! Pazite: tri stotine četrdeset i jedan!

Novi Sad 112 potpisa, Beograd 51, Kragujevac, Niš, Smederevo, Leskovac, Pančevo i Zaječar, zajedno 56 a ostala mesta 122.

Više bi se novca prikupilo za lečenje neke životinje nego potpisa za obolele ljude!

Evo linka još jednom: http://www.peticije24.com/atomska_banja_besplatno_za_obolele_od_ms

Sisidora Belica se hvalila koliko ima para,kada se razbolela toliko je bilo zao da trosi svoje pare za svoju bolest nego je isto tako peticijama prosjacila od ljudi,samo da ne da ni dinar,pa to ti je stipsa patoloska.Isto i onaj bednik Bata Zivojinovic

Ne vezano direktno za temu, tih obolelih :( ... ipak ... ne treba propusti ni tu evidentnost
da baš zbog takvih kao ti i sličnih, ljudskih surogata, prvo bih i odmah dala dobrovoljni prilog,
za lečenje životinja jer su ljudi ... odavno postali monstrumi !

P.s. Koliko je samo onaj velikan bio vidovit, kada još otič izjavi :
„ U odnosu na ljude, što god više starim, mnogo više volim životinje ! „

Monsigneur Charles de Gaulle – kralju !!! ... :worth: :klap: :kpozdrav:

Ne vezano direktno za temu, tih obolelih :( ... ipak ... ne treba propusti ni tu evidentnost
da baš zbog takvih kao ti i sličnih, ljudskih surogata, prvo bih i odmah dala dobrovoljni prilog,
za lečenje životinja jer su ljudi ... odavno postali monstrumi !

А где себе убрајаш, у животиње рекао бих?

23791940ps.jpg

- - - - - - - - - -

@Ribar
ne znam zasto je bilo potrebno da u ovu temu stavljas zivotinje.
Sace jedan forumas da zapeni pricajuci protiv pasa.
Vec je i poceo, a to nije tema.

Ајде бре, људи немају леба да једу, а држава животиње третира као људе. А неки живе с њима и хране их боље него што једу неки људи.

Dobro, nego je Ribar bez veze stavio "zivotinje" u naslov ne znajuci da ces se ti javiti i da principijelno potpisujes
samo peticije za ubijanje zivotinja.

Dobro, nego je Ribar bez veze stavio "zivotinje" u naslov ne znajuci da ces se ti javiti i da principijelno potpisujes
samo peticije za ubijanje zivotinja.

Није без везе, држава нема пара за болесну децу, али има пара за кучеће протезе и сличне лудости, појединци кукају како тешко живе, а овамо држе керове који једу по кило меса на дан, док у њиховој околини деца немају ни за хлеб.
То је болесно.

Sisidora Belica se hvalila koliko ima para,kada se razbolela toliko je bilo zao da trosi svoje pare za svoju bolest nego je isto tako peticijama prosjacila od ljudi,samo da ne da ni dinar,pa to ti je stipsa patoloska.Isto i onaj bednik Bata Zivojinovic
Da li sada zbog nekih baraba treba uskratiti lečenje svima?
Osim toga, ponavljam, ne traže se pare ni na koji način!
Oboleli od ms dobijaju banju ali ne onu koja im treba!
Znači potpisima se traži samo da umesto nekih drugih, imaju pravo na ovu banju ili I na ovu banju.

@Ribar
ne znam zasto je bilo potrebno da u ovu temu stavljas zivotinje.
Sace jedan forumas da zapeni pricajuci protiv pasa.
Vec je i poceo, a to nije tema.
Zato što se za životinje začas skupi novac a ovde se ne traži novac - samo potpis!
Nemam ništa protiv životinja nego naglašavam ponašanje ljudi.

Ova peticija ima nešto više od 300 potpisa a peticija za zaštitu pasa skoro 23 HILJADE!
O čemu onda pričati?

Poslednja izmena:
Није без везе, држава нема пара за болесну децу, али има пара за кучеће протезе и сличне лудости, појединци кукају како тешко живе, а овамо држе керове који једу по кило меса на дан, док у њиховој околини деца немају ни за хлеб.
То је болесно.
Bolesno je i to sto ti pises na forumu, ali sta se moze? Demokracdija rules.
Ja cu svoje pare da dajem kome hocu, empatija za ubice zivotinja kod mene ne postoji, tako da, jel..

Bolesno je i to sto ti pises na forumu, ali sta se moze? Demokracdija rules.
Ja cu svoje pare da dajem kome hocu, empatija za ubice zivotinja kod mene ne postoji, tako da, jel..

Ти своје паре дај за шта хоћеш, али држава мора да буде ту да такве као што си ти најпре одере од пореза, па ако вам остане дајте.

Zato što se za životinje začas skupi novac a ovde se ne traži novac - samo potpis!
Nemam ništa protiv životinja nego naglašavam ponašanje ljudi.

Ova peticija ima nešto više od 300 potpisa a peticija za zaštitu pasa skoro 23 HILJADE!
O čemu onda pričati?
Pa sta me briga da potpisujem nekakve peticije koje sa mnom nemaju nikakve veze.
Sada ja treba da dajem svoje podatke da bih potpisala peticiju da se jedna druga, a ne prva banja
dozvoli za lecenje nekih bolesnika.
Prvo, ne postoji banja, a ni lek nazalost ne postoji koji leci bolest koja je po sredi tako da je meni
cela ta akcija prilicno besmislena.

meni nije jasno zašto se životinje i ljudi uvek stavljaju jedni nasuprot drugih?
Ljudi i životinje, žive na istoj planeti i zbog toga treba da žive u harmoniji.
Ako ljudi žele da budu zdravi, moraju, između ostralog, da brinu i o zdravlju životinja.
s tim zdravlje životinja nije važnije od zdravlja ljudi.

meni nije jasno zašto se životinje i ljudi uvek stavljaju jedni nasuprot drugih?
Ako ljudi žele da budu zdravi, moraju, između ostralog, da brinu i o zdravlju životinja.

Да брину и о здрављу мишева, пацова, комараца?

Covek koji je postavio topik imao je nesto savrseno drugo na umu, ali kao i obicno
zahvaljuci da ne kazem kome topik se pretvorio u mrznju prema zivotinjama.

Back