Šta nam fali?

Demetra

Zainteresovan član
Poruka
370
Temu sam otvorila radi jednog mini istrazivanja.
Naime, pitanje je sledece..
Sta nam nedostaje u javnom prostoru Beograda?
Ili sta biste voleli da (ne)postoji?
mozete odgovoriti jednom reci, recenicom ili kako vam volja...

hvala

hm. sada sam videla da postoji slicna tema...
namera mi je bila da sakupim misljenja Beogradjana o (ne)desavalnjima
i nedostacima na mestima koja formiraju sliku o strukturi grada, a kasnije
i o zivotu u njemu... onim mestima koja pripadaju svima nama i ne pripadaju nikome..

mozda i prezivi *tema...

pozdrav svima

Ako bi moglo, mozda to bude najtezi zadatak od svih - da se ulice prosire, da svi ti automobili brze dodju i prodju, manje zagadjenja i ostalo...
Da se na par mesta po centru razdvoji kretanje pesaka od vozila (npr. na Slaviji), to bi dosta pomoglo.

I opste uredjenje svih stvari, spisak je podebeo.

Пази сад:
тоалети!
Хоћемо да нам дођу туристи а онда треба да мољакају конобаре да искористе тоалет у локалу а обично је услов да се наручи неко пиће.
Може да звучи смешно али то је велики проблем којим се исказује негостољубивост.

Пази сад:
тоалети!
Хоћемо да нам дођу туристи а онда треба да мољакају конобаре да искористе тоалет у локалу а обично је услов да се наручи неко пиће.
Може да звучи смешно али то је велики проблем којим се исказује негостољубивост.

Nije to smesno, to je ozbiljna stvar. Slazem se sa Ziskarom.

kultura nam fali...

dzaba zelenilo, dzabe sve... kad nemamo osnovno.. i dalje ce da pljuju, se*u, pi*aju po ulici, bacace papire, zvake, pikavce, sra*a, samo ce imati vise zelenila gde da bace to...
i po mogucstvu da se zasadi neko cvece, prolece je, da imaju ljudi odakle da maznu i zasade na terasi

Djubreta ne fali :\

13042011-1.jpg

Back