- Poruka
- 28.673
to je i moja pijaca, al vise volim BajloniVolim i beogradske pijace..Kalenic posebno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je i moja pijaca, al vise volim BajloniVolim i beogradske pijace..Kalenic posebno
svracam na palilulsku samo kad mi treba iz 'darovi hercegovine'Mi se vidimo, ako svratite, na Palilulskoj, a kao nije zaživela baš kako bi trebalo, i na večnom Malom Pijacu - Zelenjaku.
Takoe.. ,:Meni se svidja dio Bg oko parka Manjez,sve oko Kneza,Terazija i Doma sindikata,potez od ulice kralja Milana do Hrama,Obilicev venac, Svetogorska ulica,crkva Ruzica i kapela Svete Petke na Kalemegdanu...
Za sad.
Da, još postoje, dobri su.svracam na palilulsku samo kad mi treba iz 'darovi hercegovine'
Grebo znaš li možda da li ima manja pijaca od one na Senjaku ?to je i moja pijaca, al vise volim Bajloni![]()
Senjak ich ne znajem....Grebo znaš li možda da li ima manja pijaca od one na Senjaku ?
Mislim za BG.
Juče bio , kupio sir![]()
Сад су и у Земуну, Бежанијска.Da, još postoje, dobri su.
Imaš ih i u Bulevaru...
Hej...dobro se vratila!Шта волим.
Земун где сам сад, околину Пете гимназије у коју сам ишла и базен Ташмајдан, Палмотићеву и Македонску кад дрвеће олиста, Сарајевску и Краља Петра (смер ка Дунаву) због осунчаности и занимљивих радњи, Рузвелтову и Булевар због успомена на факултет и још неке ствари.
Ето, ту сам помало. Хвала ти.Hej...dobro se vratila!![]()
Obradovah se nesto,a i iznenadih, kad vidjeh tvoju poruku na temi.Ето, ту сам помало. Хвала ти.
mrtva trka sa velicinom pijace na vozdovcuGrebo znaš li možda da li ima manja pijaca od one na Senjaku ?
Mislim za BG.
Juče bio , kupio sir![]()
Мени је најлепша зграда Академије наука.neke gradjevine...npr
kasarnu na uglu nemanjine i resavske, Zgradu zeleznicke stanice, hotel moskvu, vile u krunskoj