šta može da ponudi žena od 40+

Može da ponudi sarmu, projaru, ako je baš raspoložena, napraviće ti i neku tortu :D Aj sad malo ovako, nikad nisam volela te podele prema godinama, svaka godina nosi svoje kvalitete i propuste. Niti bih menjala nijednu svoju godinu . Onda to ne bih bila sadašnja ja. Nema veze sa godinama već sa osobenostima žene. Neke nemaju šta ponuditi nikada, a neke imaju puno toga nuditi celi svoj život.
Aha.Dobro.Neka to ponudi nekom odrtavelom onemoćalom "muškarcu" na zalasku života i životne snage.Sarme,supe i torte me ne interesuju.Mene to ne zanima.
Ostalo..od posta..prazno filozofiranje.
Samo još jedna potvrda da sam jako pravilno postupio.

Aha.Dobro.Neka to ponudi nekom odrtavelom onemoćalom "muškarcu" na zalasku života i životne snage.Sarme,supe i torte me ne interesuju.Mene to ne zanima.
Ostalo..od posta..prazno filozofiranje.
Samo još jedna potvrda da sam jako pravilno postupio.
opet celu stvar izvrćeš sa stanovništva tvog ličnog iskustva , ko kaže da si u pravo , evo ja neznajući ništa za tebe , sa ove daljine i onako na tref kažem da si sasvim pogrešno postupio

Sem gospođe koja troši mlađe spolovilo (priznajem rado bih se i sam ogrebao) i koja je hrabro postavila svoju fotografiju, ostale dame su se ispromašivale poput Bogdanovića u meču sa Italijom.

Šta nudite vi ždrebice od 40+ ?

A. Zategnute bore i nov prćast nos
B. Odrađenu liposukciju i fotoepilaciju
C. Suženje vagine
D. Izbeljen anus
E. Neku od kombinacija prethodnog

Dugogodišnji pilates se ne pika. On pomaže kod 30+

🤷🏻‍♀️

Zanimljivo je to 40+, a ja čuo negde, da žene žive prosečno 70+ i što je zanimljivije da ove sa 40+ počinju da liče na starije. Znači sa 40+ žena je tek postala ono što stvarno jeste i protiv čega se borrila kada je saznala da je žena.
Zaključak, žena pre 40 je igračka, a posle 40 postaje svesna sebe i sveta i sa njom možeš da računas u svakom smislu.

Back