ŠTA MOMCI ŽELE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grch:
Pa evo ovako... Jedna mala iz učionice do mene je vrh vrhova. Znači, neviđeno zgodna i lepa i slatka... I garantujem da kad bi stala na sred Knez Mihajlove da bi mogla da ima kog god hoće muškaraca... E sad, ja sam kao i ostali onako ludeo za njom.. Mislim, naložim se kad je vidim... E a onda je ona jednog dana rekla sama ze sebe da je najveća riba u školi. To je, objektivno, istina. Međutim, riba je to rekla sama za sebe.. Znači, ćao... Sada, kada bih ostao sam sa njom u liftu samo bih je tukao...
Naravoučenije: Svaka devojka je lepa, osim one koja za sebe kaže da je lepa, i one koja za sebe kaže da je ružna.
...got it?
Isti slucaj,najvise mrzim uobrazene devojke..

ja rcimo zhelim od devojke da bude otvorena samnom, da bude pametna da mogu da razgovaram sa njom o maltene bilo chemu, da voli da se zeza i da nije neka riba namcor , da nije uobrazhena i da nije napadna, uglavnom meni je prvo da bude dobra osoba a tek onda da bude lepa jer lepota je ionako prolazna al vazhno je da me i fizichki privuche naravno.

DeMeNtOr:
Isti slucaj,najvise mrzim uobrazene devojke..
Ako cura kaze za sebe da je lepa ne mora da znachi da je uobrazena...mozda je jednostavno svesna sebe i samouverena...E sad, ako to ponavlja, i ponavljajuci ponavlja, ponavljajuci ponavlja sebe ponavljajuci seee i samo pricha o tome KAKO JE LEPA... Tek ONDA je uobrazena... I to poprilichno... Shto se Moralnih Vrednosti tiche...da li su barem chetvorica to ubrajali u nabrajanje :) kvaliteta...jedva...ali shto bih naglasio DA jeste, da verujemo u horoskop pogotovo u lepote,zenski pol chak i uuuuuuu crvene boje, nachelnika Nisha...da verujemo u horoskop... :mrgreen:

Nixxx:
Aj zajebite više...:roll:

MOMCI ŽELE DA J.EBU DEVOJČICE! I NE, NEMA IZUZETAKA, SVI MOMCI ŽELE DA J.EBU DEVOJČICE!
Znači to je osnovna želja svakog strejt muškarca. Ostalo je sve pride ;)
Choveche daj, zashto si sav tako negativan?! Mislim...avatar govori... Ako su svi mushkarci takvi onda su zhivotinje, poshto samo zhivotinje imaju samo "nagon za reprodukciju" :D u namerama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back