SaleSrbija
Početnik
- Poruka
- 34
Zanima me da li neko zna sta mogu raditi posle FON-a, znam da je vezan za kompjutere, za programiranje. Koji smer je najbolji, za sta su tacno svi smerovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me da li neko zna sta mogu raditi posle FON-a, znam da je vezan za kompjutere, za programiranje. Koji smer je najbolji, za sta su tacno svi smerovi?
Imas onda samo jedan vredan smer, Informacioni sistemi i tehnologije.Zanima me da li neko zna sta mogu raditi posle FON-a, znam da je vezan za kompjutere, za programiranje. Koji smer je najbolji, za sta su tacno svi smerovi?
Budeš npr. Software Development i radiš za US kompanije ovde i imaš soma € platu...tako rade neki FON-ovci koje znam.
?
Ima smerova vezanih za kompjutere ali FON je koliko znam jedan od "menaĐerskih" fakulteta. Taj obrazovni profil im je glavni proizvod
- - - - - - - - - -
Ma 3 soma + još 2 za prevoz i topli obrok
Tvoji drugari puno lažu
Ne lažu...u tim firmama rade i ETF-ovci i FON-ovci, fora je što ih nema više od 50-ak ukupno po firmama, a postoji desetak takvih po Bg-u... tako da je i do sreće i kontakata...
IT kadar, da li sa FON-a ili sa ETF-a, se potpuno izjednačio što se tiče traženosti. .
Lepo reci da ti ili neko tvoj ima veze sa FON-om jer inače to što pričaš, nikako nije istina
RAF i ETF pa svi ostali samo zato jer nema dovoljno onih prvih.
IMAAAAMO , tačno, DA... al ne na tom smeru o kome sam se pohvalno izrazio, ni na onom za koji znam da je loš...
Istina je da je FON startovao kao totalni autsajder i u rangu sada faxova kojima se podsmevamo, ali je što se tiče smera za IT, godinama već je vrlo, vrlo dobar...
(nisam te lagao ni za cifru, zašto bih, pa taj posao se prosto pokazuje u praxi... nisu astronauti u pitanju)